Morgen nemen we afscheid van onze super buurman Clifton Blijd – foto’s

Onze fantastische buurman Clif, is zeer tragisch heengegaan. Hij mocht maar 54 jaar worden. We kunnen het nog steeds niet geloven.

Morgen nemen wij als buren samen met de familie en vrienden afscheid van hem. VANDAAG, zondag 5 september 2021 is de singi bakadina in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen.

Wat een leegte laat je achter bij ons buren. Hierbij maken de buren van de gezellige, behulpzame en plezierige Clifton Blijd bekend dat is overleden. Lees de prachtige condoleance en bekijk de vele gedeelde foto’s. Veel sterkte aan zijn geliefde Anne Redout, Karin & Clifano Blijd. Helpen jullie mee met de condoleances?

Al die maanden waren we samen, we hebben gechild we hebben gelachen. We hebben plezier gemaakt. Ik wist nooit dat je mij voor het laatst kwam groeten en voor het laatst met mij kwam praten afgelopen weekend. Clifton, ik kan het niet geloven. Ik denk nog steeds aan al die mooie momenten, ik zal je nooit vergeten. Wat een shock en wat een leegte laat je achter. Ik had nooit gedacht dat je op zo een manier de wereld zou verlaten . Wat doet dat zooo pijn. Maar we zullen verder gaan en plezier maken zoals jij was altijd. Een man die plezier maakte!

Rust zacht, Clif untill we meet again.

Met diepleedwezen maken we bekend dat op woensdag 1 september 2021 op een zeer wrede manier van ons is heengegaan, onze buurman, onze levensgenieter, onze bro:

Clifton Blijd

Op een jonge leeftijd van 54 jaar.

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Wij willen de familie sterkte toewensen
In het bijzonder zijn vrouw en kinderen:
Anne Redout, Karin Blijd & Clifano Blijd.

Namens de diep bedroefden
Ingrid, Sue Ann, Rooty, Delanny, Nichergie, Delnichelvia & Suequnsia

Uitvaart:

Maandag 06 september 2021

Gelegenheid tot afscheid nemen in de Aula van Pijl & Boog a/d Waakhuizenlaan:
13:30 uur tot 14:00 uur

Rouwdienst:
14:00 uur tot 14:30 uur

Begrafenis: 15.00u te Annete’s Hof

Let op: VANDAAG, zondag 5 september 2021 is de  singi bakadina van 5 tot 8 uur aan de Oewanastraat #9 Flora A

buurman Paramaribo Blijd buurman Paramaribo Blijd buurman Paramaribo Blijd

buurman Paramaribo Blijd buurman Paramaribo Blijd buurman Paramaribo Blijd buurman Paramaribo Blijd buurman Paramaribo Blijd buurman Paramaribo Blijd

buurman Paramaribo Blijd