Video – Zoon Peter R. de Vries: “Het is alsof hij elk moment kan binnenkomen”

Peter R de Vries en zoon Nederland Amsterdam

Wat lijkt hij toch op zijn vader! Bekijk de indrukwekkende video.

Hij had het ontzettend zwaar na de dood van zijn vader, Peter R. de Vries. En nog steeds. Hij is lange tijd stil geweest maar praat nu voor het eerst over de dood van zijn vader. Hij vertelt ook mooie dingen over zijn vader die veel mensen niet eens wisten. Na deze video weten we het zeker: Peter R de Vries was echt een geweldige man en een super papa. Hij wordt echt gemist. Bekijk ook wat andere video’s oa van de indrukwekkende uitvaart. Geef het door aan belangstellenden.

Na de dood van zijn vader, breekt voor Royce de Vries een gitzwarte periode aan. RTL Nederland sprak hem voor het eerst sinds Peters overlijden over de periode van hele erge onzekerheid na de aanslag, het enorme gemis en natuurlijk de bijzondere band met zijn vader.

“De dag van de uitvaart ging als in een roes aan me voorbij. Ik kon niet geloven dat ik daar op de uitvaart van mijn vader zat.”

“Het verdriet is anderhalve maand verder enorm”, vertelt Royce aan RTL Boulevard. “Het gemis ook. Het onwerkelijke houdt ons op de been. We kunnen het nog niet goed geloven.” Royce vertelt zijn verhaal in het kantoor van zijn vader. Dat is nu, zegt hij, ‘een soort museumpje’. Aldus RTL

Bekijk hier de video van RTL Boulevard en geef het door aan belangstellenden.

Bekijk meer interessante video’s en ook onderstaande berichten voor meer informatie:


Eerdere berichten:

Peter R. de Vries zoekt moordenaar van Rosleny Magdalena uit Amsterdam Zuidoost (video’s)

Video’s – ‘Surinaamse singi neti muziek’ voor Peter R. de Vries in Amsterdam

Peter R. de Vries – Condoleance Surinaamse gemeenschap – foto’s video’s

Video’s – Peter R. de Vries hielp familie vermoorde Rosleny