Video – President van Suriname ontmoet Koning Willem Alexander in Nederland

Nederland Suriname reizen SLM vliegtuig Amsterdam Paramaribo

Een historisch moment!! De President gaat naar Nederland en hij zal op 8 september de koning van Nederland ontmoeten! Veel mensen in Nederland EN Suriname willen af van de visumplicht. Hopelijk staat dat HOOG op de agenda

Hij neemt overigens 5 ministers mee. De president zal ook de Anton de Kom lezing bijwonen. Wat gaan ze daar nog meer doen? Bekijk de video daar wordt het allemaal uitgelegd. Minister Albert Ramdin maakt het programma bekend! Geef het door aan belangstellenden.

Bekijk de video van Radio ABC online: De president zal over een paar dagen met 5 ministers afreizen naar Nederland. Dat zijn de ministers van BIBIS, Financiën en planning, Justitie en Politie, Landbouw Veeteelt en visserij en de minister van Volksgezondheid.

President Santokhi zal ontmoeting hebben met Nederlandse koning

Van 5 tot en met 12 september brengt president ChanSantokhi, vergezeld van vier ministers een werkbezoek aan Nederland. Het formele gedeelte aan Nederland valt op 8 en 9 september.

Op 10 en 11 september is er een programma met de Surinaamse diaspora waarbij de president het Diaspora Instituut zal installeren en de Anton de Kom lezing staat ook op het programma.

Minister Albert Ramdin maakte het programma bekend op een persconferentie. Bekijk de video daarvan. Je kunt ook de volledige persconferentie onderin dit bericht bekijken. Daarin worden ook de maatregelen, die vanaf vandaag geleden, bekend gemaakt. Er zijn overigens geen veranderingen in de huidige maatregelen.

Bekijk hier de volledige persconferentie van vandaag mocht je die gemist hebben:
PERSCONFERENTIE VANUIT BIBIS INZAKE DIENSTREIS & COVID-19 MAATREGELEN 31 AUGUSTUS 2021