Video – “De prijzen zijn moordend, wo dede.” Stroomrekening Suriname

stroomrekening Suriname 1 rekeningen betalen ebs

Wanhopige reacties uit de samenleving.

Veel mensen hebben gereageerd op de nieuwe stroomtarieven. Ze zijn niet te spreken over hun stroomrekening, Sommige facturen zijn zelfs 300 tot 400% gestegen. Terwijl het verbruik vrijwel hetzelfde is gebleven. En nog erger. Het salaris is hetzelfde gebleven! Bekijk de video: Ook op straat uiten sommige mensen hun frustraties. Zijn er ook mensen die NIET meer betalen? We zijn benieuwd naar jullie reacties in de comments. Deel dit bericht met een ieder zodat het ook de beleidsmakers in het land bereikt. Misschien kunnen ze het terugdraaien?

Gisteren vroegen we de mensen of ze ook een hogere stroomrekening hebben gehad en dit zijn een aantal antwoorden die we hebben gekregen: Scroll helemaal naar beneden om de video van de Straat te bekijken. Ze vroegen de mensen op straat wat ze vinden van de nieuwe tarieven. Er was trouwens wel iemand die minder betaalt deze maand.

stroomrekening Suriname 1 rekeningen betalen ebs

Zareen 
Van srd200 nr srd600.
Wellll niemand hoeft te betalen…we hebben geen geld meer..laat Su in donker blijven..

Didi-sja 
Van 800 naar 1800

Gangadien
Van is van 300 naar 1000 srd

Felter
Van 150,170 naar 450

Maniram
Van 200 naar 500
Is echt een KA dan is alleen myn gepensioneerde vader en zieke moeder thuis de heledag
Vanwaar ga ik ht halen ??????

Clydjee
Men klaag en tog betaalt men het Duuuus chan ziet jullie hbbn geld🤣a no set neks

Naarden
Elke maand op dezelfde datum jou meterstand doorgeven. Als je niet in een ruimte bent, licht uitdoen. Laat de deur van de koelkast niet onnodig openstaan. Je hebt een nieuw klantnummer. Informeer bij de EBS op welke datum jij je meterstand moet doorgeven. Is heel simpel. Als jij het niet doet, gaat de EBS zelf een bedrag inschatten voor jou.

Adjako
Van 85 naar 204

Rani
Luister mensen. Is mijn mening. In New York en Nederland heb ik meegemaakt dat men zoooo zuinig is met stroom en water In de avonduren maken hunnie niet alle lampen aan Ze blijven in dimlicht in het huis. Net als de verlichting van een kaars . Ik schrok even. En als de buitenlanders naar Suriname komen, zijn alle lampen van de schutting aan en het hele huis is verlicht. Ga bezuinigen mensen. Als kinderen moeten studeren, maak je dan gebruik van verlichting

Scheffer
Dat wilt zeggen dat de burgers mogen creperen want je houdt niks over om eten te kopen.
Er komt toch ooit aan deze ellende een einde???

Ashoe
Ben van 210 naar 780 gegaan

Wirjomoenawi
Klagen op fb heeft geen zin!!!!strati oem go!!!

Wirjodikromo
Van 2000 naar 8000

With
Van 245 naar 902

Moeljoredjo
Je mag nog zo zuinig omgaan met stroom, en je meterstand zelf doorgeven toch is het hoog. Toen ze zogenaamd overgingen tot het nieuw systeem ben ik van 175 gegaan naar 1900. En plotseling gedropt naar 200. Nu weer gestegen naar 650. Je mag alles uitschakelen toch stijgt het.

Bisai
Van 135 naar 500 n ook van 253 naar 1000

Kartowikromo
De mijne is van 265 naar 567

Chedie
Ben van SRD 120 naar 860

Emau
Van 35 srd naar 2660 😓en w moesten het betaln. Later bleek er een fout te zijn gemaakt

Bekijk de overige verrassende antwoorden op onze Facebookpagina.

Burgers geven reactie op nieuwe stroomtarieven DE STRAAT 31 augustus 2021