De moedige Dionne Jennifer Williams -Balgit is heengegaan – foto’s video’s

Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit

5 weken geleden deelde ze haar hartverscheurende levensverhaal, velen hebben toen wat traantjes moeten laten. En vandaag nemen haar geliefden in Paramaribo afscheid van de moedige mevrouw Dionne Williams – Balgit. Voor sommige mensen bekend als ‘zuster Jennie’. Ze mocht maar 47 jaar jong worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s, condoleances, video’s en bekijk (nogmaals) de indrukwekkende video waarin ze haar verhaal vertelt en belangrijke boodschappen deelt. Wij van FamilieNieuws wensen haar gezin, familieleden, collega’s en alle overige nabestaanden veel sterkte met dit veel te jonge verlies.

Scroll helemaal naar beneden om de video met haar levensverhaal te bekijken. 

“God must have thought you were special to take you away, but couldn’t he have waited for another day?”

Stichting Liefdevolle Handen maakt hierbij bekend dat van ons is heengegaan, mevrouw Dionne Williams-Balgit.
Dionne was een harde en trouwe werker, die zeer loyaal is geweest. Wij zijn bedroefd met het heengaan, maar ook blij dat zij in ons midden is geweest. Wij vieren daarom het leven welke zij de laatste jaren heeft gehad en van betekenis is geweest voor haar medemens en die zij mocht bewandelen in haar levensdoel waarvoor zij op aarde moest zijn.
Namens het Bestuur, Directie en collega’s van Stichting Liefdevolle Handen, bieden wij onze condoleances aan haar familie, vrienden en kennissen.

Uit het oog maar niet uit het hart rust zacht

Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit

Dionne Jennifer Williams – Balgit

Geboren 10 december 1973
Overleden 22 augustus 2021
In de leeftijd van 47 jaar

De uitvaart is VANDAAG, dinsdag 31 augustus 2021. Dionne wordt gecremeerd in het Crematorium Pandit Jagdew aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo

R.I.P Dionne Jennifer Williams – Balgit,
Je bent nu veilig bij de Heer

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s en geef het door aan belangstellenden.

Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit

Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit Paramaribo Suriname Dionne Williams-Balgit

Bekijk de indrukwekkende video van A life experience: Sommige mensen maken zoveel mee in hun leven, dat we onszelf afvragen of het wel mogelijk is om zoveel mee te maken in één levensduur en ook nog ermee om te kunnen gaan. Mevr. Dionne heeft het ergste van het ergste ervaren. In deze life experience vertelt ze wat haar allemaal is overkomen, sinds haar kinderjaren. Zij heeft zoveel meegemaakt, dat ze de details zelfs in een boek wil vastleggen en wil delen met de wereld. In haar dagelijks leven begeleidt ze als vrijwilliger mensen die verslaafd waren aan drugs.
Bekijk hier de video van A life experience

Je kunt de video ook via Youtube bekijken, als u geen Facebook hebt: