Video – ‘Kan iemand me aub helpen om naar de dokter te gaan?’ 1 voor 12 Suriname

Grootfaam Paramaribo Suriname Nederlandse 1 voor 12

“Ik heb pijn. Ze geven me alleen maar calpol” “Soms heb ik geen brood, niets te eten”

Mevrouw Gladys Grootfaam is naar de media gestapt. Ze heeft pijn en heeft hulp nodig om naar de dokter te gaan, Ja, ze heeft een BAZO kaart maar niet alles wordt vergoed. De arme vrouw vertelt haar trieste verhaal aan de stichting en hoopt op wat hulp vanuit de gemeenschap. Bekijk de video en geef het door aan een ieder zodat het de juiste instanties kan bereiken. Kan zo iemand niet door de staat geholpen worden?

We gaan samen met 1 voor 12 Suriname op bezoek bij mevrouw Gladys Grootfaam, ze is opzoek naar financiële hulp om haar medische kosten te betalen. Ze woont aan de Marowijnestraat te Paramaribo.

Ze zocht hulp via de media en probeert via 1 voor 12 de Surinaamse, en eventueel de Nederlandse, kijkers te bereiken.

Mevrouw Grootfaam vertelt dat ze al 3 jaren pijn heeft. Ze is naar de dokter geweest maar ze wilden haar niet verwijzen. Ze geven haar alleen maar Calpol en smeersels. Maar dat helpt niet. Ze bleef maar met pijnen lopen en werd toen uiteindelijk doorverwezen. Het is een heen en weer geloop geworden. Ze heeft de dokter een briefje gevraagd voor sociale zaken, maar die krijgt ze niet. Dus nu zit ze vast.

De dokter wil haar wel behandelen, maar ze heeft het geld niet. Ze heeft een BAZO kaart maar moet sommige kosten toch zelf betalen. Hoe gaat ze het kunnen betalen? De 58-jarige vrouw doet van hieruit een oproep aan de gemeenschap. We vragen dit bericht te delen met een ieder zodat het ook de Surinaamse instanties kan bereiken want misschien heeft mevrouw wel recht op wat sociale steun?

Bekijk hier de video van 1 voor 12 Suriname:


Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Lees ook:

Video – Het trieste verhaal van Anushka – 1 voor 12 Suriname

Video – Jonge vader zoekt hulp voor zijn kinderen – 1 voor 12 Suriname

Video – Het zeer trieste verhaal van Lorencia Middellijn – 1 voor 12 Suriname

Ik ben 17 en zwanger en mijn ouders hebben me op straat gezet – anoniem Paramaribo

Video – In de steek gelaten hoogzwangere moeder zoekt hulp via 1 voor 12

Video – Jonge zieke moeder vertelt haar emotionele verhaal – 1 voor 12 Suriname