Video – Het trieste verhaal van Anushka – 1 voor 12 Suriname

moeder kinderen Suriname 1 voor 12

“Mijn familie zegt dat ik ze schande geef, maar waarom helpen ze me dan niet?

Ze krijgt zomaar bloedingen uit haar neus. Ze kreeg wondjes aan haar voeten die maar niet willen genezen want ze is ziek. Ze kan hierdoor haar tenen en zelfs haar benen verliezen. De jonge moeder heeft 6 kinderen en ze heeft het ontzettend zwaar.

Ze vertelt huilend haar verhaal aan stichting 1 voor 12 Suriname. Ze heeft dringend hulp nodig! Bekijk de hartverscheurende video en geef het door aan een ieder. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken. Want dit is niet goed voor haar en zeker niet voor de kinderen.

We gaan samen met Stichting 1 voor 12 Suriname op bezoek bij mevrouw Anushka Giskus. Een alleenstaande moeder met 6 kinderen. Ze heeft het ontzettend zwaar. De jonge moeder werkt zelf niet en moet het hebben van buren en andere mensen die haar zo af en toe steunen.


Anushka is ziek. Ze kreeg wondjes aan haar voeten nadat ze door het onhygiënische water op haar erf liep. De wondjes genezen moeilijk en dat is gevaarlijk. Ze heeft dringend goede medische hulp nodig, maar ook hulp om zichzelf en haar kinderen te kunnen onderhouden. Ze vertelt emotioneel haar verhaal in de media en zoekt samen met de stichting hulp voor haar gezin.

Bekijk hier de video van 1 voor 12 Suriname. Geef het door aan een ieder:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Lees ook:

Video – Jonge vader zoekt hulp voor zijn kinderen – 1 voor 12 Suriname

Video – Het zeer trieste verhaal van Lorencia Middellijn – 1 voor 12 Suriname

Ik ben 17 en zwanger en mijn ouders hebben me op straat gezet – anoniem Paramaribo

Video – In de steek gelaten hoogzwangere moeder zoekt hulp via 1 voor 12

Video – Jonge zieke moeder vertelt haar emotionele verhaal – 1 voor 12 Suriname

Video – Jonge zwangere vrouw zoekt hulp voor haar tweeling – 1 voor 12 Suriname