Video’s – Help 8 kinderen zonder mama aan een dak boven hun hoofd – 1 voor 12 Suriname

kinderen Suriname Nederland doneren 1 voor 12 moeder

Zullen we beginnen met een big up voor meneer Vismale, de crew van stichting 1 voor 12 Suriname en alle donateurs voor het fantastische werk! Er is inmiddels al SRD 140.000 gestopt in de bouw dankzij jullie!

Video – Wat is er nog nodig om de 8 kleine kinderen, die hun mama op zeer tragische wijze zijn verloren, een dak boven hun hoofd te geven? Voorzitter Louis Vismale doet hierbij een gedetailleerd oproep over hetgeen nog nodig is. Bekijk de video’s, luister naar de voorzitter, opa en de kinderen! Geef het door aan eenieder in Suriname en Nederland. Samen kunnen we deze kinderen helpen. Jij helpt toch ook mee?

Voordat we verder lezen, eerst even dit:

De kinderen krijgen een nieuw huis. De bouw vordert, maar het huis kan alleen afgemaakt worden met uw hulp!! 8 minderjarige kinderen verliezen moeder; help aub mee met de bouw van een nieuwe woning

Van de een op de andere dag is het leven van het gezin van mw. Marion Macnack totaal ontwricht. Op die dag kwam zij door een autobestuurder, die onder invloed was van alcohol, op tragische wijze om het leven in het verkeer. Haar man heeft door het ongeval voor de rest van zijn leven een blijvend letsel opgelopen. De kinderen werden eensklaps geconfronteerd met de pijnlijke realiteit dat zij het zonder hun geliefde, zorgzame moeder moesten doen.

Voor dit gezin gaat de Stichting 1 voor 12 met hulp van u als donateur een 4 kamer woning opzetten voor deze 8 minderjarige kinderen. Ze zijn al ver gevorderd. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Samen staan we sterk.

WIL JE OOK DONEREN? JA DAT KAN! HET KAN OOK VANUIT NEDERLAND
DSB: SRD 9857923 | USD 2635208 | EUR 2538989
SPSB: SRD 315.214.010 | EUR 315.214.040 | USD 315.214.041
Finabank: SRD 197.90.53
ING Bank Nederland: NL88 INGB 0006 9834 06

Lees onderstaand bericht om meer te weten te komen over het ongeval van moeder. Haar 29-jarige geliefde Romano Martin en vader van de kinderen vertelt. Bekijk ook het officiële politiebericht:

Video – Jonge vader zoekt hulp voor zijn kinderen – 1 voor 12 Suriname

30-jarige vrouw komt om in het verkeer – politie Suriname