Foto’s – ‘Kan iemand ons helpen, we voelen ons niet veilig!’

Mevrouw Anne en de overige buurtbewoners zijn de gevaarlijke situatie in hun buurt meer dan zat!

We hebben foto’s binnengekregen van bezorgde buurtbewoners uit Suriname. Ze wonen naast een verlaten fabriek en hebben er last van. Al jaren. De eigenaren zijn niet te bereiken. En afgelopen weekend zijn door rukwinden grote balken met schroeven op straat gevallen. Een zeer gevaarlijke situatie is hierdoor ontstaan vooral gevaarlijk omdat er 3 scholen in de buurt zijn. En daarbij komt dat ze sindsdien geen stroom hebben. En ze voelden zich al niet veilig vanwege ongure figuren rondom de fabriek. Lees hier de brief van mevrouw Anne. En bekijk de foto’s die haar verhaal bevestigen. Wellicht herken je de fabriek en kun je de eigenaren opsporen. Tevens hopen ze dat EBS de door hen doorgegeven storing oplost!! Geef daarom de brief door aan een ieder!

Beste mensen,

Ik ben Anne, ik ben een buurtbewoner van Oudstenweg en bij deze wil ik het volgende probleem aan u voorleggen. Ik schrijf de brief mede namens mijn buren. Het betreft de zaak omtrent fabriek Firma Oudsten, hier aan de Oudstenweg.

Deze, meer dan 10 jaren, verlaten fabriek vormt een zeer ernstig gevaar voor de omgeving. Elke keer vallen er losse dakplaten of houten stukken van het gebouw. Dit is gevaarlijk voor ons en onze kinderen. Verder zit de fabriek vol met ongedierte en hangen er vaak ongewenste gasten rond de onbelichte fabriek. We voelen ons niet veilig! Dit hebben we ook doorgegeven aan de RR en DR leden. We zijn wanhopig, FamilieNieuws.

Afgelopen zaterdag zijn door de rukwinden in Suriname zelfs balken met schroeven op straat gevallen, nog gevaarlijker dus. Tevens is een overwoekerde stroompaal van EBS geraakt, hierdoor zit de hele straat sinds zaterdag zonder stroom. We hebben EBS kapot gebeld en tot nu toe geen resultaat. We hopen dat ze deze brief onder ogen krijgen en ons zo snel mogelijk helpen.

We vragen de gemeenschap om de brief te delen met anderen. Wellicht helpt dat om sneller geholpen te worden. Tevens vragen we de eigenaren van de fabriek om de rommel hier op te komen ruimen want dit kan niet langer. We hebben hier echt last van. Er moet iets gebeuren.

Dank jullie wel.

Bekijk de meegestuurde foto’s:

Fabriek Suriname bewoners 1

Fabriek Suriname bewoners 1 Fabriek Suriname bewoners 1 Fabriek Suriname bewoners 1 Fabriek Suriname bewoners 1 Fabriek Suriname bewoners 1

Fabriek Suriname bewoners 1

Disclaimer: Let op: Elk verhaal heeft meerdere kanten. Dit is de kant, het verhaal en de mening van mevrouw Anne (niet haar echte naam) en de buurtbewoners. Dit is hun persoonlijke ervaring. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is een ieder vrij om hier ook op te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem zodat we het ook kunnen publiceren!

P.S. Heb je ook een vraag die je wilt stellen, een klacht of iets anders? Wij publiceren het gratis (en anoniem) voor je! Stuur ons een berichtje. Je mag het ook appen naar +31685421200