Video – “Ik ben aangevallen door de politie in Suriname”

politie zoon moeder Suriname Paramaribo

Kijk mijn gezicht!!! Skotoe sa moes bescherm mie e doe ding san diesie????

“Ik ben een vrouw, hoe kun je een vrouw zo slaan. Je komt toch ook uit de buik van een vrouw? Politie. Dit moet stoppen! Er zijn een paar gangsters in het korps.” De woorden van deze twee wanhopige vrouwen in de video.

Bekijk de trieste video: Kathleen is niet te spreken over de behandeling die ze heeft gekregen van een politieagent, ze noemt het mishandeling. De twee dames hebben heel veel meer te vertellen over de politie. Luister naar hun verhaal.  Let wel. Niet alle politieagenten zijn zo, maar de rotte appels verpesten het wel voor de rest. Deel het bericht met een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken. Het is helaas niet de eerste keer dat er klachten binnenkomen. Wat moet de minister doen? Er moet iets gebeuren want zo te horen hebben sommige mensen geen vertrouwen meer in de politie.

Deze mevrouw moest naar het politiebureau vanwege de zaak van haar zoon. Het is allemaal uit de hand gelopen. Mevrouw zegt dat ze zodanig is mishandeld dat ze het in haar broek deed. Ze is naar de media gestapt en vertelt haar verhaal aan TBN Prime Alert. Bekijk de video hieronder.

Disclaimer: Let op: Dit is de kant van het verhaal en de mening van mevrouw Kathleen. Dit is haar persoonlijke ervaring. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is een ieder, de politie, vrij om hier ook op te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem