Sarika, de 16-jarige zus van Akshay bijft aangehouden – Familiedrama Rotterdam Nederland – video

akshay Rotterdam Nederland zusje moeder

Justitie vervolgt het meisje en drie andere jongeren voor moord dan wel doodslag op haar broer en moeder

Een hele spannende zaak in Nederland. De 4 jonge mensen zitten nog vast na de dood van 17-jarge Akshay uit Rotterdam. Sarika, de 16-jarige zus van Akshay en haar volwassen vriend zijn 2 van de verdachten. Het begint er heel sterk op te lijken dat er inderdaad bizarre moordplannen waren. Er is meer duidelijk geworden. Meer details in onderstaand bericht. Geef het door aan belangstellenden. En bekijk de video van de moord

16-jarige Sarika B. uit de Rotterdamse wijk Charlois zit nog vast en de 3 andere verdachten blijven ook vastzitten. 1 van hen is het 20-jarige vriendje van Sarika. Sarika is de zus van 17-jarige Akshay uit Rotterdam. De rechter heeft gisteren, woensdag 25 augustus 2021, besloten dat ze alle vier voorlopig achter slot en grendel blijven

Het OM (Openbaar Ministerie van Nederland) verdenkt het jonge meisje ervan de overige drie verdachten de sleutel van het huis te hebben gegeven. Het ouderlijk huis waar haar moeder en broer verbleven. Haar 20-jarige vriendje R. kon dan samen met de andere twee medeverdachten, 18 jarige Maury en een andere 16-jarige, haar moeder en broer mishandelen en doden.

Hier zijn mogelijk plannen voor gemaakt. “Er zijn plannen bedacht. Van het laten schrikken van de moeder tot het daadwerkelijk om het leven brengen van haar”, stelde de officier van justitie gisteren vast. Was het de bedoeling om haar gewoon een lesje te leren of was er een daadwerkelijk moordplan beraamd?

De bewuste 25 mei 2021 werd Akshay dodelijk getroffen. Hij werd meerdere keren in zijn bovenlijf gestoken. Hij overleed in de ouderlijke woning in de Meester Arendstraat Rotterdam in Nederland. Het is nog niet duidelijk of de verdachten wisten dat hij ook thuis was. Het lijkt er namelijk op dat het plan meer gericht was op de 44-jarige moeder. Zij werd aangevallen met een ‘scheermes’ en raakte gewond, maar ze overleefde het gelukkig wel.

Het motief van de moordplannen ligt mogelijk in relationele sfeer. Moeder en Akshay zouden de relatie tussen Sarika en haar 20-jarige vriend R. afkeuren. Drie vrienden van de R. hebben volgens de aanklager het volgende verklaard: “Dat R. de moeder “van kant wilde maken”. “Hij wilde haar dood hebben”, citeerde het OM een getuige. “Geen loze, boze praatjes, maar een heel reëel plan. Er zijn plannen bedacht. Van het laten schrikken van de moeder tot het daadwerkelijk om het leven brengen van haar”, stelde de officier van justitie. De drie andere verdachten wisten van het plan en namen deel, beweerde de officier.

De raadsman van Maury zegt echter dat er geen sprake was van een echt plan. Maury had wel spijt dat hij de 44-jarige moeder op haar hoofd had geslagen. Maar hij zou geen mes hebben vastgehad of aangegeven. Er was bovendien geen rekening gehouden met Akshay. Ze wisten niet dat hij ook in de woning was.

Er moeten nog 7 mensen worden gehoord als getuige. Er is bloed, mogelijk van de 44-jarige moeder, gevonden op de broek en schoenen van het vriendje van Sarika. Dat moet verder onderzocht worden. Daarnaast zijn er meer dan 40 schoensporen in de woning gevonden. Er moet nog worden nagegaan van wie die zijn. Het onderzoek is dus nog in volle gang!

Het proces gaat vermoedelijk begin volgend jaar officieel van start.

We blijven het volgen!

Bekijk hier de video van de moord

Lees ook de volgende berichten voor meer foto’s:

Zusje gaf mogelijk opdracht om broertje en moeder te doden in Nederland – video’s

Dood 17-jarige Akshay uit Nederland een familiedrama? Video