Meisje springt voor rijdende auto omdat oom haar jarenlang ‘aanraakt’

oom Suriname oma meisje

Ze sprong voor een auto omdat ze niet meer wilde leven

Jarenlang kwam haar oom Stiekem in haar slaapkamer en raakte haar aan, uiteindelijk deed hij het ook met haar. Het meisje dat nu 12 jaar is durft eindelijk haar broer en oma te vertellen wat haar oom haar heeft aangedaan. Lees het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wat is er eigenlijk gaande in sommige Surinaamse gezinnen? Dit moet NU echt stoppen, want dit kan zo niet langer!! We maken onze kinderen kapot!

Wederom is er een jong meisje voor haar leven beschadigd. Ze heeft aangegeven dat haar oom haar jarenlang intiem heeft gebruikt. Het meisje is 12 jaartjes jong. Ze woont bij haar oma en het gaat om oom Sjurd, die regelmatig bij hun langs komt

Het misbruik kwam aan het licht toen het meisje een einde aan haar leven probeerde te maken. Het wanhopige kind had zichzelf voor een rijdende auto gegooid. Dit deed ze vermoedelijk vanwege de dingen die haar oom met haar deed. De poging mislukte want de bestuurder kon gelukkig op tijd stoppen.

Oma merkte dat er iets met haar kleindochter aan de hand was. Het meisje sprak toen eerst met haar broer en durfde daarna alles aan haar oma te vertellen. Het meisje vertelde dat ze al 6 jaren door haar oom intiem wordt aangeraakt. En sinds dit jaar moest ze ook met hem slapen. Hij kwam al die jaren stiekem in haar slaapkamer.

Het meisje heeft gisteren haar verklaring afgelegd in de rechtbank. Het medisch onderzoek wijst uit dat het meisje inderdaad intiem gebruikt is. Oom Sjurd is inmiddels opgesloten en blijft in voorarrest. Advocaat Irvin Kanhai staat hem juridisch bij. Begin oktober zal de zaak weer voorkomen.
Later meer!

Nu je toch hier bent. Lees dit even door en stuur het door naar iemand die het mogelijk nodig heeft:

Zelfdoding.
Wil je erover praten?

Nederland: Denkt u aan zelfdoding of maakt u zich zorgen om iemand? Iedereen kan 24 uur per dag anoniem bellen met 0800-0113 of chatten via 113.nl.
Suriname: Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u). Je kan ook bellen naar de hulplijn van Stichting Kinder- en Jongerentelefoon . Het is nu voor jong en oud, 1x24u en er staan altijd counselors klaar.