Meisje flauw geslagen door ‘krasse’ buurman in Suriname

meisje Suriname

Dus omdat ze niet met hem naar bed wilde, sloeg hij het arme kind bewusteloos.

Een meisje van 15 jaar is flauwgevallen na een klap van haar buurman. Omdat ze niet met hem naar bed wilde. Gisteren is besloten dat hij 6 maanden de bak in moet. Is dat een goede straf voor buurman? Bekijk het bericht voor meer informatie. Er zijn zoveel volwassen vrouwen in de wereld, waarom wil je perse slapen met je minderjarige buurmeisje?

Afgelopen week heeft de rechter bepaald dat Bimsammy de bak in moet. Hij gaat 6 maanden brommen achter tralies voor het verwonden van zijn buurmeisje. Het meisje is 15 jaar jong. Ze is door haar buurman lastiggevallen. Het gebeurde allemaal op 12 juni.

Ze liep die bewuste dag samen met haar zusje naar de winkel. Ze merkten dat de buurman hen achtervolgde. Hij viel haar lastig. Hij wilde omgang hebben met het meisje. Maar dat wilde ze niet. En omdat ze weigerde werd buurman boos. Ze probeerde haar tante te bellen, maar buurman Bimsammy pakte de telefoon van haar af en sloeg de tiener ermee. Zo hard. Ze viel flauw. De buurman had haar bewusteloos geslagen.

Haar zusje begon om hulp te roepen. Gelukkig kwamen omstanders helpen. Een getuige heeft ook verklaard dat hij inderdaad heeft gezien dat buurman de 2 meisjes lastigviel. Reden genoeg voor de rechter om buurman te veroordelen! Hopelijk leert hij het af!