Meisje vertelt huilend over bizarre handelingen van haar ooms

paramaribo broers meisje ooms Suriname

Erg dit. Je bloedeigen oom die jou dit aandoen. Deze broers hebben een jong meisje op bizarre wijze beschadigd.

Dat heeft het meisje van 13 jaar tijdens de rechtszitting verklaard. Ze heeft verteld hoe een broer van haar vader met zijn handen in haar broekje ging en hoe een andere broer omgang met haar had, terwijl ze hem probeerde te stoppen door te zeggen dat ze in haar periode was. Hij ging toch door! Bekijk het wrede bericht voor meer informatie. Bizar toch, wat is er mis met deze broers? En hoe zal het meisje haar vader hierop reageren?

Het meisje van 13 jaar vertelde gisteren in de rechtbank wat haar ooms haar hebben aangedaan. Huilend vertelde ze wat ze allemaal heeft moeten doorstaan. Waarom heeft ze niet eerder gesproken? Het arme meisje was doodsbang voor de twee mannen

De twee mannen, Kenneth en Robby zijn twee broers van haar vader. Twee mannen die haar juist moeten beschermen. In plaats daarvan hebben ze intieme handelingen met haar gepleegd.

Dat vertelde het meisje huilend en zeer emotioneel aan de rechter. Ze zei dat Kenneth vaker zijn handen in haar broekje stopte. Ze was bang om er iets van te zeggen. Haar oom Robby heeft zelfs een paar keer omgang gehad met haar. Dat was de verklaring van het meisje. Hij had haar een paar keer van school opgehaald en betastte haar. Ze probeerde hem te stoppen en zei dat ze in haar periode was, dat maakte niets uit. Ze zei het maar hij ging toch door. Hij ging door totdat ze begon te huilen.

De handelingen van haar ooms hebben het meisje flink beschadigd, ze is depressief. Ze denkt vaker na over de dood en ze doet zichzelf pijn. Dit komt vaker voor bij slachtoffers. (een manier om geen pijn te voelen).

Dit alles verklaarde het meisje gisteren tijdens de zitting. Eind oktober mogen de verdachte broers Kenneth en Robby hun deel van het verhaal vertellen. Ze worden bijgestaan door advocaat Maureen Nibte.

Later meer!

Nu je toch hier bent. Lees dit even door en stuur het door naar iemand die het mogelijk nodig heeft:

Zelfdoding.
Wil je erover praten?

Nederland: Denkt u aan zelfdoding of maakt u zich zorgen om iemand? Iedereen kan 24 uur per dag anoniem bellen met 0800-0113 of chatten via 113.nl.
Suriname: Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u). Je kan ook bellen naar de hulplijn van Stichting Kinder- en Jongerentelefoon . Het is nu voor jong en oud, 1x24u en er staan altijd counselors klaar.