Rust zacht juf Tjoe!

Ze was jarenlang verbonden aan de vrije school, als schoolhoofd. Ze was tevens chartermember van Quota Suriname

Mevrouw Carmen Tjoe Awie – de Miranda is overleden. Veel mensen in Paramaribo hebben warme herinneringen aan haar. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen haar gezin, familieleden en vrienden veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Haar kinderen zijn dankbaar voor alles wat zij tijdens haar leven aan hen heeft gegeven

Overleden

Carmen Willy Tjoe Awie – de Miranda

16-5-43
16-8-21
De crematie zal MORGEN, woensdag 25 augustus 2021 plaatsvinden in Paramaribo. Bekijk onderstaande foto en geef het door aan belangstellenden. 

Rip juf Tjoe. Heel veel sterkte en kracht aan de familie en alle lieve mensen die deze bijzondere juf hebben mogen meemaken. Dank juf Tjoe voor de mooie schooltijden op de vrije school. Deze zullen we nooit vergeten. MJ

juf tjoe Paramaribo Suriname Carmen