Reena Jagram uit Nederland kreeg haaruitval door corona – foto’s

reena Nederland haaruitval

Ze raakte samen met haar dochters besmet met het coronavirus en werd goed ziek. De 40-jarige Reena Jagram uit Nederland kwam in het ziekenhuis terecht. Ze had het zwaar!

(Jonge) Mensen zijn zich onvoldoende bewust van de klachten en kwalen die corona met zich meebrengt. Reena kreeg bijvoorbeeld hele erge haaruitval. Ze is zowat de helft van haar hoofdhaar verloren. Tegenwoordig draagt ze een pruik. Een prachtige Full Lace WiG. Ze wil meer aandacht besteden aan dit probleem, vooral omdat haaruitval voor sommige mensen een taboe is. Ze durven er niet altijd over te praten. Maar het moet wel bespreekbaar worden gemaakt. Lees daarom haar blog en geef het door aan iedereen. Wij van FamilieNieuws wensen Reena heel veel kracht. Wil jij ook je ervaring delen? Laat het ons dan weten.

Lees hier de ervaring van de 40-jarige blogger Reena Jagram uit Nederland. Ze woont in Den Haag met haar twee dochters Dahlia & Gianna. Op 1 januari 2017 is ze begonnen met bloggen en deelt heel veel over fashion, beauty, lifestyle, travel en food. Maar ze deelt ook persoonlijke verhalen. Bijvoorbeeld over haar ervaring met Covid-19. Haar laatste blog gaat over de extreme haaruitval die ze kreeg na corona. Ze probeert ook wat oliën en ze draagt tegenwoordig een pruik. Omdat ze zich toch wel onzeker voelt. Ze vertelt hier uitgebreid over in haar blog. Tevens deelt ze foto’s van de hoeveelheid haar die ze verliest.

Zo begint haar blog daarover:

In mijn vorige artikel heb je kunnen lezen over mijn besmetting met Covid-19. Als je dit hebt gemist en het wilt lezen, klik dan hier. Ik waarschuw alvast voor spelfouten in dit artikel :-). Door concentratieproblemen ben ik niet zo scherp meer.

Ongeveer 11 weken na mijn besmetting en gedurende mijn herstel, heb ik extreem haaruitval. Ik weet dat iedereen dagelijks haren verliest en dat is gemiddeld 100 haren op een dag. Normaal na het borstelen bleven er wel wat haren achter op mijn borstel, echter was het nu zoveel dat ik ervan schrok. Mijn kussen zit helemaal onder. Tijdens het wassen verlies ik enorm veel haar.

Na 1 keer door mijn haar borstelen verlies ik hele plukken. Het is zo erg dat ik mijn haar niet eens meer durf te borstelen. Ook als ik met mijn handen door mijn haar ga, valt mijn haar in plukken uit. Op dit moment heb ik de helft van mijn haar verloren en voel ik me echt somber en voel ik me er erg onzeker door. Ik durf ook geen foto van mezelf te nemen en dit met jullie te delen.

Covid-19 de boosdoener?

Het is nu vier weken geleden dat het extreme haarverlies begon. Helaas is het op dit moment nog niet gestopt. Ik heb al dun haar dus als nog zo langer doorgaat, hou ik geen haar meer over. Zo extreem heb ik het nog nooit gehad en ik begon me zorgen te maken. Ik kwam op een forum terecht waar anderen hun ervaring deelden en al gauw bleek dat ik niet de enige ben. Na wat research te hebben gedaan wist ik het eigenlijk vrijwel zeker dat mijn haarverlies veroorzaakt werd na besmet te zijn geraakt.  Lees verder in de blog

reena Nederland haaruitval

FamilieNieuws winkel:
Wil jij een pruik kopen, of heb je weave banen nodig? Je kunt 24 uur per dag online shoppen bij Aliexpres. Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of klik op onderstaande pruik en koop hem direct.

Lees hier haar volledige en uitgebreide verhaal op haar blog. Klik hier. Ze deelt ook heel wat foto’s. Je kunt ook al haar andere blogs lezen. Je kunt haar ook volgen op Facebook en Instagram

Lees ook:

Redactie: De kracht van zuurzak

Video – Ik ben Milendy en ik ben kaal – Alopecia

De 40-jarige blogger Reena raakte besmet in Nederland- foto’s