Nederlandse man neergestoken en gebeten door vriendinnetje in Paramaribo om paspoort

vrouw-bijt Nederland man paspoort Paramaribo

Je hebt een liefdesrelatie met een man dan steek je hem neer om een paspoort? Wat gebeurt er met deze vrouw? Dat is toch geen liefde?

Lees hier het bizarre bericht over een vrouw die haar vriendje uit Nederland heeft neergestoken. Ze heeft de arme man ook nog gebeten. Was ze bang dat hij weg zou gaan en nooit meer terug zou komen? Nu is ze hem waarschijnlijk helemaal kwijt.

Een Surinaamse vrouw heeft haar vriend neergestoken. De man, met de Nederlandse nationaliteit, was ingetrokken bij zijn vriendin in Paramaribo. Ze kregen ruzie. Om een paspoort

Het stel was een beetje aan het borrelen toen de man opzoek ging naar zijn paspoort. Hij vroeg zijn vriendinnetje of zij wist waar het was. Hij had namelijk het vermoeden dat ze het reisdocument had verstopt. De man had dringend zijn paspoort nodig want hij had plannen om weer het land uit te gaan.

De twee kregen ruzie, de vrouw nam een mes en stak de man neer. Ze beet hem ook nog in zijn been. De politie heeft de vrouw, na afstemming met het Openbaar Ministerie, opgesloten! Laten we hopen dat die man inmiddels zijn paspoort heeft gevonden en geneest van zijn verwondingen zodat hij heerlijk kan gaan genieten van een nieuwe vakantie …zonder stress

Lees ook:

Mijn dochter wil een Nederlands paspoort – mijn verhaal

Buitenlandse vrouw dood en in verre staat van ontbinding aangetroffen te Kasabaholo Paramaribo

Zakenman uit Nederland vermist in Afrika na ruzie met vrouw (video)

Nederlandse vrouw in de buurt van hotel te Paramaribo beroofd van SRD 1000