Buitenvrouw spot zichzelf op social media zonder kleren aan – politie Suriname

buitenvrouw Suriname

Haar gedumpte schatje heeft wraak genomen.

Het ergste van alles is dat hij zijn getrouwde vrouw thuis heeft! Deze Surinaamse man heeft op een gemene manier wraak genomen op zijn schatje. Waarom zijn sommige mannen zo? En waarom maken mensen toch nog intieme beelden tijdens de daad? We kennen inmiddels de risico’s toch? Nee? Deel het bericht zodat het meteen een les kan zijn voor anderen.

Politie Suriname schreef: Man ter zake verspreiding intieme beelden opgesloten. Rechercheurs van de Recherche van regio Oost hebben op woensdag 18 augustus de verdachte Clyde T. op zijn woonadres te Moengo in het district Marowijne opgespoord en aangehouden. Deze man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verspreiding van beelden van zijn 34-jarige ex- vriendin K.A., met wie hij een buiten echtelijke relatie had. Het betreffen zeer intieme beelden

Het motief tot het plegen van zijn daad ligt in het feit dat de vrouw een eind had gebracht aan hun liefdesrelatie. Op een gegeven moment werd de ex-vriendin door derden op de hoogte gesteld dat er foto’s van haar te zien waren op social media, foto’s van haar zonder kleren aan. Zij verifieerde dit zelfs op social media en werd daarmee geconfronteerd.

Naar aanleiding hiervan deed zij enkele dagen voor de aanhouding van Clyde aangifte op het politiebureau Richelieu. De verdachte ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd en is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

Laat dit bericht meteen een les zijn voor anderen!