Video – Het zeer trieste verhaal van Lorencia Middellijn – 1 voor 12 Suriname

middellijn 1 voor 12 Suriname

Ziekte kan een ieder overkomen, niemand vraagt erom. Deel de trieste video van mevrouw Middellijn wellicht kunnen we haar leed verzachten!

Ze is pas 32 jaartjes jong, Lorencia Middellijn is ziek en heeft het ontzettend zwaar. Ze ligt op dit moment thuis op een ziekenhuis bed met meerdere gebroken botten. Je kunt je niet voorstellen hoeveel pijn ze heeft. Ze vertelt haar trieste verhaal aan meneer Vismale van Stichting 1 voor 12 Suriname. Hij smeekt de gemeenschap om hem bij te staan deze jonge vrouw te helpen. Bekijk de video en geef het door aan iedereen zodat het de juiste mensen kan bereiken.

1 voor 12 heeft een ziekenhuisbed gedoneerd aan Lorencia Middellijn. De vrouw van 32 jaar lag onlangs in het ziekenhuis maar is inmiddels ontslagen, dat kon alleen als ze over een ziekenhuisbed beschikte. Daar heeft de stichting dankzij een goede vriend van haar en donateurs voor gezorgd

De jonge vrouw is al 8 jaar dialyse patiënt. Ze ligt in bed met gebroken benen en heupen. Dus we kunnen ons haast niet voorstellen hoeveel pijn deze vrouw moet ontberen elke dag in en uit. Lorencia heeft het ontzettend zwaar.

Voorzitter Louis Vismale van 1 voor 12 Suriname heeft haar een bezoekje gebracht. Het is overduidelijk dat mevrouw Middellijn hulp nodig heeft. Deel daarom deze video met een ieder zodat het de juiste mensen en instanties kan bereiken. De stichting wil er alles aan doen om mevrouw haar leed te verzachten maar ze kunnen het uiteraard niet alleen. Help je mee?

Bekijk hier de video. En luister naar mevrouw Middellijn. Geef het door aan iedereen:


Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Lees ook:

Video – Jonge vader zoekt hulp voor zijn kinderen – 1 voor 12 Suriname

Ik ben 17 en zwanger en mijn ouders hebben me op straat gezet – anoniem Paramaribo

Video – In de steek gelaten hoogzwangere moeder zoekt hulp via 1 voor 12

Video – Jonge zieke moeder vertelt haar emotionele verhaal – 1 voor 12 Suriname

Video – Jonge zwangere vrouw zoekt hulp voor haar tweeling – 1 voor 12 Suriname