Lichaam Bissesar opgebaard in Surinaamse koelcel

nabestaanden Paramaribo politie Suriname Nederland

Hierbij een belangrijke maar ook droevige bekendmaking van politie Suriname.

De oproep is bedoeld voor de familie Bissesar. Het lichaam van hun familielid ligt namelijk opgebaard in een koelcel in Suriname. Mist u iemand, of bent u familie maak dan direct contact met de politie. Geef dit bericht door aan een ieder zodat het de familie snel kan bereiken. Sterkte

Politie Suriname schreef het volgende:

KORPS POLITIE SURINAME
BESTRIJDING ZWARE CRIMINALITEIT
FORENSISCHE OPSPORING
O P R O E P
In de koelcel van de Sanatan Dharm ligt het lijk opgebaard van
Bissesar, A. 18-05-2021 M

Familieleden worden hierbij opgeroepen om binnen twee weken na dagtekening contact te maken met het Korps Politie Suriname, de deelstructuur Forensische Opsporing op het telefoonnummer 404022 of de Sanatan Dharm op de telefoonnummers 498040/ 498049/ 8926961 in verband met het afstaan van het lijk voor eventuele begrafenis/crematie.

Paramaribo, 24 augustus 2021,
Het hoofd van de Forensische Opsporing,
de hoofd inspecteur van politie,
M. PINAS

politie Suriname Paramaribo Lichaam vriezer