11 mannen pakken 2 meisjes tegelijkertijd in Suriname?

Suriname mannen meisjes

Een schandalig bericht: Rocky, Timmothy, Stefano, Anoep, Guillermo, Romeo, Donovan, Zhihong, Omar, Rocky en Donovan hebben vermoedelijk met zijn elven 2 meisjes op wrede wijze gebruikt in Suriname!

9 van hen zitten opgesloten. Ze moesten van de week in de rechtszaal verschijnen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Waarom doen deze mannen zoiets? Het kan ook hun zusje, nichtje of eigen dochter overkomen. Dit wens je niemand toe. En nee, deze dingen gebeuren helaas niet alleen in Pakistan!

2 meisjes vermoedelijk intiem misbruikt door 11 mannen tegelijk.

Deze elf mannen worden verdacht van intiem misbruik bij twee meisjes. Het gaat hierbij om Rocky B, Timmothy T, Stefano S, Anoep B, Guillermo B, Romeo V, Donovan T, Zhihong H, Omar R, Rocky B en Donovan S. Ze verschenen afgelopen week in de rechtbank.

Deze wrede daad bij twee meisjes vond vorig jaar plaats. De zaak werd echter gisteren afgeroepen, maar het incident vond op 22 oktober 2020 plaats. Advocaat Irene Lalji wil een verweer voeren over de nietigheid van de dagvaarding. Rechter Lydia Ravenberg heeft aangegeven dat de advocaat na de voordracht van de zaak haar verweer mag voeren. (TimesSuriname)

Ale 11 mannen waren opgesloten maar 2 van de verdachten, genaamd Romeo V en Zhihong H, zijn inmiddels alweer op vrije voeten. Romeo V was van de week wel aanwezig in de rechtszaal maar Zhihong H niet.

Later meer