Video – “Hij zegt dat hij mama bek gaat bossen en ons gaat doodmaken”

moeder dochter Suriname video

“Ding vernietig me pitjieng na Coronie! Mie sab fa mie pina nanga mi dochter nanga ding pitjieng” Hartverscheurend.

Video – De politie en de instanties wilden haar niet helpen maar God en de Pastors hebben haar wel geholpen! De wanhopige moeder Marlene heeft niet stil gezeten. Ze was naarstig opzoek naar haar zieke dochter en haar 5 kleinkinderen. Ze heeft het heft in eigen hand genomen en heeft ze zwaar ondervoed teruggevonden. Luister naar haar verhaal. Luister ook naar de kinderen die een nachtmerrie hebben doorstaan. Echt triest dit. Geef het bericht door aan anderen zodat het ook de juiste instanties bereikt. We hopen op een reactie van de politie, BUFAZ of Opa Doeli.

Wanhopige moeder maakt zich zorgen om zieke dochter en kleinkinderen

Ze heeft eerder hulp gevraagd maar ze stond er helemaal alleen voor. Haar dochter is ziek en haar 5 kleinkinderen werden niet goed behandeld. Mama Marlene Smidt vertelt haar verhaal en ze voelt zich in de steek gelaten door de politie, BUFAZ en zelfs door Opa Doeli. Ze heeft het heft in eigen hand genomen.

Ze heeft zoveel gelopen. Ze heeft al die verschillende instanties om hulp gevraagd. Ze heeft dit gedaan omdat haar zieke dochter en haar 5 kleinkinderen in gevaar zijn. Ze hebben haar aanklacht nooit serieus genomen. Zegt mevrouw. Ze heeft zelf onderzoek gedaan en is wederom naar de media gestapt om haar verhaal te vertellen. Ze is erachter gekomen waar haar dochter en kleinkinderen waren en is ze helemaal in Coronie gaan halen

De kinderen en haar dochter zijn ondervoed en ziek. Bekijk de video en luister naar het trieste verhaal. Luister ook naar de kinderen. Geef het door aan een ieder!

Disclaimer: Let op: Dit is de kant van het verhaal en de mening van mevrouw smidt. Dit is haar persoonlijke ervaring. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is een ieder vrij om hier ook op te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem

Klik onderstaand bericht om de eerdere video te bekijken:

Lees ook:

Video – Help mijn dochter is weg – Het trieste verhaal van een moeder uit Suriname