Mijn vader, Meester Robby Amain is beëdigd tot advocaat in Suriname

mijn vader de advocaat Robby Amain felicitaties

Helpen jullie de trotse zoon Kevin Amain mee met het feliciteren van zijn papa, zijn grote voorbeeld

Meester Robby Amain is namelijk beëdigd tot advocaat. Lees het verhaal van zijn trotse zoon. En geef het door aan een ieder. Meester Amain is namelijk een mooi voorbeeld voor ons allemaal: Van die ene kleine arme jongen van Adjoema kondre naar Advocaat. Proficiat!

Zoon Kevin Amain schreef:
Ik presenteer aan u meester Robby Amain. Afgelopen week zijn er 4 mensen beëdigd tot advocaat waaronder my dad. Als zoon ben ik apetrots op hem. Het begon allemaal in 1995 toen hij z’n carrière begon bij Staatsolie Maatschappij Suriname als Field Engineer. Toen is hij verder gaan groeien binnen Staatsolie waardoor hij diverse functies heeft bekleed.

Na zijn korte studie in India heeft hij de horizontale Moyno 1000 pomp geïntroduceerd binnen Staatsolie. Fast forward heeft hij de title van “Meester Robby Amain” Mijn vader is the right example of “NEVER GIVE UP”. Van die ene kleine arme jongen van Adjoema kondre met (bijna) geen resources naar Advocaat.

mijn vader de advocaat Robby Amain felicitaties

mijn vader de advocaat Robby Amain felicitaties