Zusje gaf mogelijk opdracht om broertje en moeder te doden in Nederland – video’s

Dit is echt wreed, wat een familiedrama in Rotterdam!!!

Het verhaal rondom de 17-jarige doodgestoken Akshay in Nederland lijkt nog droeviger dan we al dachten. Het lijkt erop dat het zusje van het slachtoffer de opdracht gaf om haar broertje Akshay en hun moeder te doden. Haar oudere vriend is 1 van de medeverdachten. Bizar toch? Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden. Kijk ook naar de video en de beelden van de stille loop voor de lieve Akshay

De dood van de 17-jarige Akshay in Nederland lijkt een bizar complot te zijn. Een complot waar zijn zusje bij betrokken zou zijn. Zij zou de sleutel van haar ouderlijk huis aan drie medeverdachten hebben gegeven zodat zij Akshay en zijn moeder konden doden. Dat heeft het OM, Openbaar Ministerie van Nederland, bekend gemaakt. Het zusje is amper 16 jaar!!

Akshah overleed aan zijn verwondingen. Zijn moeder heeft de moordpoging wel overleefd, maar ze raakte wel gewond.

Het zusje is 1 van de 4 verdachten. Ze zijn allemaal kort na de dood van Akshay aangehouden. Het betreft 1 man van 20 jaar, een man van 18 jaar, een tiener van 16 jaar en het 16-jarige zusje. 1 van de volwassen mannen is de vriend van het zusje. Ze worden alle vier verdacht van het medeplegen van moord en een poging daartoe.

De reden van de poging tot moord zou te maken hebben gehad met het vriendje van de zus. De familie was het namelijk niet eens met hun relatie. Het zusje was overigens niet bij het incident aanwezig, maar ze zou wel de sleutel van de woning hebben gegeven aan de verdachten. Omstanders hebben verdachten na de daad zien wegrennen.

“Op 25-5-2021 belandde mijn familie in een ware hel! Mijn mooie broertje van nog maar 17 jaar oud werd door een misdaad om het leven gebracht en onze mooie lieve moeder zwaar toegetakeld! Verdriet onbegrip en veel pijn is de situatie waar wij ons nu in bevinden. Onze Akshay is er niet meer. ‘

Akshay Rotterdam Nederland zusje

Bovenstaande schreef Arjun Ramkhelawan, de trotse broer van Akshay. Hij startte een paar dagen na de dood van zijn broertje een fundraising om hem een waardige uitvaart te geven. Deze fundraising van Euro 3000 leverde een totaal bedrag van meer dan Euro 10.000 op. Dit moet heel erg voor hem zijn.

Hoe gaat het met de rest van de familie? “Het gaat in één woord slecht met hen. Ze hebben nog totaal geen rust gevonden en er is nog geen begin van een verwer­kings­pro­ces”. aldus Frank Hamers de advocaat van de nabestaanden

De 4 verdachten zitten op dit moment vast en zullen volgende week voor de rechter verschijnen.

We houden u op de hoogte van deze bizarre zaak!

Bekijk onderstaande video voor meer informatie omtrent de trieste gebeurtenis in Rotterdam. Bekijk ook de foto’s van de stille tocht.

akshay zusje Rotterdam Nederland akshay zusje Rotterdam Nederland akshay zusje Rotterdam Nederland akshay zusje Rotterdam Nederland akshay zusje Rotterdam Nederland akshay zusje Rotterdam Nederland akshay zusje Rotterdam Nederland

Lees ook:

Dood 17-jarige Akshay uit Nederland een familiedrama? Video