Video – “Help! Ik word niet serieus genomen door de politie in Suriname!”

laptop gestolen Paramaribo Suriname

Kimberly is ten einde raad. Met tranen in haar ogen vertelt ze haar verhaal. Ook haar moeder vertelt haar verhaal, en vraagt ons om haar lieve dochter te helpen. Luisteren jullie aub en geef het door!

Video – De hardwerkende jonge vrouw is bestolen en kan nu niet werken en studeren. Ze snapt niet waarom mensen zo corrupt kunnen zijn. Ze is op zoek naar antwoorden en gerechtigheid. Ze vertelt haar verhaal in de media. Ze weet niet wat er moet gebeuren voordat ze geholpen kan worden.  Ze kan niet meer met die corruptie. Ze voelt zich ook niet veilig. Ze heeft hulp nodig. Kunnen jullie haar aub helpen. Bekijk haar video en geef het door aan een ieder! Politie, wees aub haar beste kameraad?!!!

Beste Familie nieuws. Ik heb een verzoek. IK zit met een probleem. Ik heb het gevoel dat het land zo corrupt is dat ik niet weet waar ik naartoe moet met mijn probleem. Daarom ben ik naar de media gestapt! Want waar kan ik anders naartoe? Ik heb hulp nodig. Ik heb advies/ raad nodig vanuit de gemeenschap, misschien is er iemand die mijn wegwijs kan maken.

Ik ben bestolen en ben hierdoor diep in de problemen geraakt. IK heb al meerdere keren aangifte gedaan bij politie van leiding 9A. Volgens mij noteren zij mijn aangifte niet eens en geven me verschillende dingen door om te doen. Ik ben moe en ik ben het zat. We hebben al jaren last van een meneer waar we wonen. Vlak hier aan de overkant hij steelt onze spullen en verkoopt het door aan anderen voor een appel en een ei

Nu heeft hij mijn laptop gestolen met alle belangrijke spullen van mij eron. Belangrijke documenten. Hierdoor kan ik mijn werk en studie niet voortzetten.

Ik kan mij geen andere andere laptop permitteren. Ik werk wel, maar kom maar net uit met mijn salaris. Ik heb schulden, ik studeer. Ik werk daarnaast soms wel 40 uur. Ik werk met mijn laptop. Ik doe alles op mijn laptop.

Ik ben de kostwinner thuis. Ik woon alleen met mijn moeder en heb twee zoontjes. Ik heb wel een oudere broer, maar hij kan niet veel doen. Ik ben radeloos. En ik vind de politie zo nalatig. Door hun verkeerde handelen en antwoorden word ik nog meer in de kosten gejaagd. Ik ben ben radeloos.

Ik heb zoveel keren aangifte gedaan en het wordt maar niet aangepakt. Nee, ik wil geen geld of materieel goederen, ik ben opzoek naar gerechtigheid. Ik voel me niet geholpen en vraag me af of dit normaal is. Dat kan toch niet?

Wie kan mij raad geven? Waar kan ik naartoe? Andere politiestation sturen mij steeds naar Leiding 9A. Omdat zij over dit ressort gaan. Sinds mijn laptop gestolen is eet en slaap ik bijna niet.
Met tranen in mijn ogen vertel ik jullie dit verhaal. Inmiddels ben ik ook naar TBN Prime gegaan. Bekijk de video hieronder. Laat dit aub viraal gaan en wil graag dat het de juiste afdeling bereikt.

De persoon de spullen heeft gestolen loopt gewoon vrij rond en bedreigt mensen van de buurt. De politie zie ik niet als beste kameraad want ze hebben me aan mijn lot overgelaten. Waar wachten ze op? IK wil gerechtigheid. AUB helpen jullie mij. Mijn telefoonnummer is bekend bij FamilieNieuws

Bekijk hier de video:

laptop gestolen Paramaribo Suriname laptop gestolen Paramaribo Suriname