Live video beri Giovanni van Dillenburg in Paramaribo

Giovanni Dillenburg video familie Suriname Paramaribo

Velen kunnen en willen niet geloven dat Gio er niet meer is. Veel van zijn vrienden zijn geschrokken en blijven verslagen achter. Maar helaas is het echt zo. Giovanni van Dillenburg wordt op dit moment naar zijn laatste rustplaats begeleid. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video uitvaart – Speciaal voor de mensen in Nederland en Suriname die er niet bij kunnen zijn is er een livestream. Je kunt de video daarvan hier bekijken. Bekijk tevens de gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden, al zijn trouwe vrienden, maar in het bijzonder zijn zus Dani en dochter Sennegaey, veel sterkte vandaag!

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken

En Hij zal alle tranen van hun ogen afwissen, en de dood zal niet meer zijn, noch rouw, noch geklaag, noch moeite zal er meer zijn, want de eerste dingen zijn voorbijgegaan”.

Geschokt en verslagen hebben we kennis genomen van het overlijden van onze goede vriend,

Giovanni Elroy van Dillenburg

Geboren Paramaribo 30-6-1973
Overleden Paramaribo 12-8-2021

Een vriend is een bijzonder iemand in het leven. Het verlies van zo iemand laat een grote leegte achter. Gio, jij was de sprankelende factor binnen onze vriendengroep, jij was een vriend uit duizenden. Er bestaan amper woorden die de pijn kunnen verzachten. Laat ons de wonderlijke tijd herinneren, die we met hem hadden en het geluk dat hij ons bracht.

Onze gedachten gaan uit naar de familie in het bijzonder zijn zus Danielle en dochter Sennegaey, die deze held moeten missen.

Rust zacht, Gio!!!!

Uitvaart

Vandaag, donderdag 19 augustus 2021 is er van 12.30u tot 14.30u gelegenheid tot afscheid nemen in de aula van Rene’s Hof (“Pijl en Boog”) aan de Waakhuyzenlaan, gevolgd door de troostdienst van 14.30u tot 15.30u waarna de stoet al dansend vertrekt naar de open groeve alwaar de teraardebestelling plaatsvindt om 17.00u.

Verzoeke de geldende Covid-19 protocollen strikt te volgen.
Gelieve fleurige kleding aan te trekken.
Gelieve geen rouwbeklag.

Namens de

“Opo Yari Crew”
Jerold van de Leuv (Leuvi) Jo-Ann Lecton (Leckie)
Shanine Sjauw Koen Fa (SKF) Jo-Ann Boldewijn (Bolo)
Rachel Graanoogst (Chel) Michelle Sjauw Koen Fa (Doc)
Fabian Hammen (Pato)

Bekijk de gedeelde foto’s en condoleances:

Giovanni Dillenburg video familie Suriname Paramaribo Giovanni Dillenburg video familie Suriname Paramaribo

Giovanni Dillenburg video familie Suriname Paramaribo Giovanni Dillenburg video familie Suriname Paramaribo Giovanni Dillenburg video familie Suriname Paramaribo

Bekijk hier de live video van de uitvaart:Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtsreeks via Youtube te bekijken: