Vandaag nieuwe zoektocht naar lichaam Surinaamse Sumanta Bansi in Nederland

Sumanta Bansi Nederland zoektocht Surinaamse

Eerder deze maand smeekte Sharmila Nanda, de moeder van de Sumanta, de betrokken familie om de waarheid te vertellen. Vandaag werd er weer gezocht naar het lichaam van de vermiste Surinaamse studente in Nederland. Waarom? Omdat er speurhonden waren die op een bepaalde plek begonnen te blaffen.

Zal het lichaam van de zwangere studente nu eindelijk gevonden worden? Helaas …zojuist is ook bekend gemaakt dat er WEER niets gevonden is. Wat een trauma voor de familieleden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.

Vandaag is voor de 4de keer gezocht naar het lichaam van de 2018 vermiste Surinaamse Sumanta Bansi in recreatiegebied De Hulk in Scharwoude in Nederland. Inmiddels heeft de politie aangegeven dat de zoektocht weer is gestaakt: Er is wederom niets aangetroffen

De aanleiding van de nieuwe zoektocht was dat speurhonden van stichting Signi onlangs zijn aangeslagen op een bepaalde plek in het gebied. De stichting Signi ging op eigen initiatief zoeken na eerdere acties van de politie daar. De honden van Signi, die getraind zijn om overledenen te ruiken, begonnen te blaffen.

Esther van Neerbos vertelt namens de stichting tegen NH Nieuws.  Het wil niet meteen zeggen dat Sumanta daar is, maar we hebben het wel doorgegeven aan de politie en die vond het wel interessant.” Vandaar dat de politie vandaag een nieuwe zoekactie in recreatiegebied de Hulk in Scharwoude naar de verdwenen studente Sumanta Bansi is gestart. Helaas zonder resultaat.

Lees ook:

Lichaam vermiste studente vermoedelijk in zuur opgelost – video’s

Sumanta Bansi is sinds 2018 spoorloos verdwenen. De destijds 22-jarige studente woonde in een gastgezin in Hoorn. Sinds 18 februari 2018 ontbreekt elk spoor van de zwangere studente. Ze verdwijnt spoorloos en haar ouders in Suriname slaan alarm. De dag voor haar verdwijning, vertelt zij aan haar moeder dat ze zwanger is van de getrouwde vader van het gezin, de 41-jarige Manodj B. Het is de tweede keer dat zij in deze geheime relatie in verwachting raakt. Het eerste kindje heeft ze weggehaald, maar ze was deze keer vastberaden het kindje te houden

Moeder Sumanta Bansi smeekt familie om de waarheid te vertellen – video’s

Manodj B. zit momenteel vast als hoofdverdachte in de zaak. Uit afgeluisterde gesprekken zou blijken dat hij Sumanta zou hebben doodgestoken met een mes en haar lichaam heeft laten verdwijnen met chemicaliën. Een wrede daad.

Naast hoofdverdachte Manodj B., zijn ook vader Dwarka B. en een 34-jarige man uit Rijswijk nog steeds verdachten in de zaak. De ouders van Sumanta volgend de zittingen en het verloop van de zaak in Nederland vanuit Suriname.

“Het is voor de familie heel lastig te verwerken, vooral de gedachte dat haar lichaam mogelijk nooit gevonden wordt”

We blijven de ontwikkelingen omtrent de zaak volgen!

Bekijk onderstaande eerder gedeelde berichten en video’s omtrent de spraakmakende zaak:

Eerdere video’s

Video’s

Bekijk de eerder video’s omtrent deze ernstige vermissingszaak: