Man kruipt in bed bij dochter zwangere vriendin – politie Suriname

nichtje oom

Wat zou jij doen als je vriend bij jouw dochtertje in bed kruipt? Deze moeder wil haar vriendje niet laten omdat ze zwanger is. Vreemd of begrijpelijk?

Een trieste gebeurtenis binnen een Surinaamse familie. Een 16 jarig meisje heeft haar moeder verteld dat haar stiefvader bij haar in bed is komen liggen en haar heeft aangeraakt. Moeder, die zwanger is, heeft aangegeven dat ze haar partner niet gaat verlaten. Het meisje heeft toen haar echte vader erbij gehaald. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

Politie Suriname schreef: Man in verzekering gesteld. De 42-jarige Amaraldo S. is op zondag 8 augustus door de politie van Albina op zijn woonadres te Albina aangehouden.
De 16-jarige C.A. deed op maandag 19 juli aangifte op het bureau Albina tegen haar stiefvader Amaraldo. De aangeefster verklaarde aan de politie dat ze op donderdagavond 15 juli in haar kamer lag toen haar stiefvader plotseling achter haar was gaan liggen.

Bij die gelegenheid begon de man haar op borsthoogte aan te raken. Het meisje schrok van de handeling van de man en vroeg hem onmiddellijk te stoppen, waarna haar stiefvader opstond en haar kamer verliet.

Het tienermeisje vertelde aan haar moeder wat haar was overkomen. Daarbij hield de moeder haar dochter voor dat zij haar man niet uit huis kan zetten, aangezien zij momenteel in blijde verwachting is. C.A. kon zich niet verenigen met hetgeen haar moeder haar voorhield en besloot het gebeuren aan haar biologische vader J.M. te vertellen.

Haar vader aarzelde geen moment en bracht zijn dochter direct naar het politiebureau voor het doen van aangifte. De verdachte werd opgespoord doch niet aangetroffen. Na uitgewerkte informatie werd Amaraldo op 8 augustus wederom opgespoord en op zijn woonadres aangehouden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de stiefvader door de politie in verzekering gesteld.