Live video uitvaart van onze Sisa Wanda Denz – foto’s

Wanda Denz Suriname Paramaribo

In een prachtige kist wordt ze naar haar laatste rustplaats begeleid. Bijzonder, precies zoals ze was. Lespeki dienari Sisa Wanda Denz. Waka bun.

Live video – Op dit moment is de uitvaart van mevrouw Wanda Denz. De veelzijdige Surinaamse cultuuricoon is 95 jaar geworden. Speciaal voor de mensen in Nederland en Suriname die er niet bij kunnen zijn is er een livestream. Die kun je hier bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder haar familieleden, vrienden van de NPS en Naks Suriname, veel kracht toe met dit grote verlies.

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken

Wanda Denz

is op 8 augustus 2021 in de leeftijd van 95 jaar overleden te Paramaribo Suriname
Tante hield van reizen. Nu ze aan haar laatste reis begonnen is, zeggen wij; Vaarwel lieve, sociale en gezellige tante. Sribi switi na yu Gado sey, te wi miti baka na den sjoro yanda sey

Behalve aflegger en kenner van de Afro-culturele klederdracht heeft Denz toneel gespeeld en aan hoorspelen meegedaan. Mevrouw Wanda Denz was een veelzijdige Surinaamse cultuuricoon. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en video’s.

Nicht Aaron-Denz zegt dat haar tante een echte levensgenieter was. Haar feestjes duurden altijd twee tot drie dagen: Een dag voor de familie, een dag voor haar geliefde sociaal-culturele vereniging Opera en een dag voor de wrokoman die allerlei activiteiten ten behoeve van het feest hebben verricht. Ze was ook lid van de EBG-kerk.

Weetje: Omdat Denz zelf geen kinderen had, zorgde ze er dertig jaar geleden voor alvast haar doodskist te kopen.
Lees meer: 

Wanda Denz Suriname Paramaribo Wanda Denz Suriname Paramaribo Wanda Denz Suriname Paramaribo

Wanda Denz Suriname Wanda Denz Suriname

Live video uitvaart

Gaat de video niet open? Klik dan hier om het direct via Youtube te bekijken.

Lees ook:

Mooi Koto Misi Wanda Denz uit Paramaribo is heengegaan – foto’s video’s