Live video – De beri van onze Gracia Venloo in Suriname – foto’s

Altagracia Venloo Paramaribo Suriname

“Mijn laatste meisje gaat weg” Hartverscheurende woorden tijdens de uitvaart van de prachtige Altagracia Venloo.  Ze was werkzaam bij het ministerie van Financiën en planning. Voor velen op Facebook was ze bekend als Kayleigh Jane Rosana. Helpen jullie ons mee met de condoleances

Live video – Precies zoals ze was is ze naar haar laatste rustplaats gebracht: Kleurvol en muzikaal. Maar met veel verdriet. Speciaal voor de mensen in Nederland en Suriname die er niet bij konden zijn was er een livestream. Je kunt het hier bekijken. Let op de beelden en geluiden kunnen zeer emotioneel zijn. Houdt u daar rekening mee. Geef het door aan belangstellenden. Bekijk haar bericht en de vele gedeelde foto’s en reacties op de dood van deze bijzondere vrouw. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder haar zoon, zus, mama Marleine Westerkapel en papa Roy Venloo, veel kracht en sterkte toe.

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken

Ai Graciaaaaaa dies e hati mie. Haar lieve vriendin DEBORA MACNACK kan maar moeilijk geloven dat haar lieve vriendin is overleden
Mijn lieve vriendin

Gracia
Altagracia Otella Harriette Venloo

Is er niet meer

Altagracia Venloo Paramaribo Suriname

Onze vriendschap begon bij oppas huis. Waar we samen werkten. En die is gebleven. We waren vriendinnen, alles kon ik je vertellen. Maakte niet uit wat het was. Ai graciaaaaaa dies e hati mie. Fu las wang vriendin.

Bedankt voor fijne tijdens samen. Ai Graciaaa, waka bung modo prodo misi. Ik wil bij deze haar ouders condoleren. Haar zus. Ze sprak altijd met zoveel liefde voor haar familie. En ook haar 2 nichtjes die ik haar bloedzuigertjes riep. En niet te vergeten haar zoon en kleinkinderen. Gracia, ik ga je echt missen.

LIEFS,
JE VRIENDIN DEBORA MACNACK

Altagracia Venloo Paramaribo Suriname

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aanbelangstellenden:

Altagracia Venloo Paramaribo Suriname Altagracia Venloo Paramaribo Suriname

Altagracia Venloo Paramaribo Suriname Altagracia Venloo Paramaribo Suriname Altagracia Venloo Paramaribo Suriname

Altagracia Venloo Paramaribo Suriname Altagracia Venloo Paramaribo Suriname Altagracia Venloo Paramaribo Suriname Altagracia Venloo Paramaribo Suriname Altagracia Venloo Paramaribo Suriname Altagracia Venloo Paramaribo Suriname Altagracia Venloo Paramaribo Suriname


Gaat de video niet open? Klik hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken