Mijn geliefde Glenn Gezius is er niet meer – foto’s

Glenn Gezius Suriname Nederland

Veel harten die verdrietig achterblijven. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

Een droevig bericht uit Nederland. Glenn Gezius is er niet meer. Dat maakt mevrouw Helen Oosterling, mede namens zijn kinderen, bekend. Bekijk het bericht om de gedeelde foto’s te zien en voor meer informatie omtrent de uitvaart. Deze kunt u overigens online bijwonen. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel kracht met dit verlies

Herinner mij
Niet in sombere dagen
Herinner mij in stralende zon
Hoe ik was toen ik alles nog kon

We nemen afscheid van mijn lieve man en onze vader

Glenn Achmed Gezius

Geboren 26 februari 1961
Overleden 10 augustus 2021

De uitvaart zal plaatsvinden in Nederland.
Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellende. 

Bekijk de gedeelde foto’s en video.

Glenn Gezius Suriname Nederland Glenn Gezius Suriname Nederland

Glenn Gezius Suriname Nederland Glenn Gezius Suriname Nederland