Het gaat even niet zo goed met de Surinaamse Arush in Nederland – video’s

Arush Nederland Suriname

Pray for Arush. Hij is zojuist weer onder het mes geweest. Helpen jullie ons mee met bidden en/of beterschapswensen? Onze lieverd in Nederland heeft het op dit moment een beetje moeilijk. Graag delen!!

De gezondheidssituatie van de kleine Arush houdt heel Suriname en een deel van Nederland al een tijdje bezig. Hij kon, mede dankzij jullie donaties, eindelijk naar Nederland voor medische hulp en is inmiddels geopereerd. Het ging heel goed met hem. Maar vandaag is zijn situatie helaas verslechterd. En de familie heeft wederom onze hulp nodig. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen. Samen staan we sterk!

Update gisteren 13 augustus 2021: Helaas hebben we na 3 voortvarende weken een tegenslag gekregen. Door de vele operaties en infecties waren helaas ook verklevingen in Arush zijn hersenkamers. Hierdoor moest er middels een endoscopische operatie deze verklevingen verholpen worden. Het is goed gegaan maar, we gaan weer een zware periode in. Als dit niet goed gaat werken moet Arush toch een drain krijgen. Maar als iedereen meehelpt met bidden moet het lukken om zonder drain verder het leven in te gaan.

Tot dusver reageert hij goed . We zijn nu aan het “challengen”. Dit is dat we zijn hersenen als het ware dwingen om zelf de opname van het hersenvocht te doen. Arush ligt dus opnieuw in het ziekenhuis en de komende tijd moet blijken hoe zijn lichaam het oppakt.

Update vandaag 14 augustus 2021:  Vandaag heeft Arush toch weer een korte ingreep gehad en is er een externe drain geplaatst. 

Voor nu een korte update, ik hoop dat u de familie de tijd geeft om dit te verwerken, en niet massaal gaat benaderen. Gezien de medische kosten nu oplopen willen wij u nogmaals vragen om uw hulp in deze. Wij hopen dat u wat kunt missen, hoe klein ook.

Wilt u doneren?

Arush Nederland Suriname

SRD rekening:
DSB 707988
T.n.v. Sheombarsing
T.b.v. Donatie Arush

NL rekening:
NL31RABO 0383420806
T.n.v. B. Spalburg
T.b.v. Donatie Arush

RB (usd) rekening:
0599 563 425
T.n.v. B. Spalburg
T.b.v. Donatie Arush

Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
Anushka Kanhai,
Team Arush NL en Su.

Doneren kan ook nog steeds op :  https://www.doneerdoel.nl/actie/3459/hulp-voor-5jarige-arush-suriname

Bekijk hier wat eerder gedeelde foto’s en video’s. Geef het aub door aan iedereen.