Video – “Het leek alsof hij sliep en zijn lichaam was nog warm”

Jyotie vader Suriname Paramaribo 13

“Als ik zelf een einde maakte aan mijn leven, zou ik mijn vader kunnen zien”

Jyotie deelt via ‘a life experience’ video van Vishant Poeran haar intense verhaal. Ze vertelt over de dood van haar vader en wat het met haar heeft gedaan. Velen in haar omgeving wisten niet wat zij meemaakte, daar komen ze vermoedelijk nu wel achter. Bekijk de indrukwekkende video en geef het door aan een ieder. Je weet pas wat de dood met je doet als het echt heel, heel erg dichtbij komt.

A life experience: Hoewel we weten dat we vroeg of laat dierbaren zullen verliezen, is het soms heel moeilijk om het verlies van een naaste te verwerken. Er zijn verschillende factoren die een rol kunnen spelen hoe mensen omgaan met het verlies en eenieder gaat daar anders mee om.

Jyotie deelt met ons welke impact het heengaan van haar vader op haar leven heeft gehad. Ze vertelt ook wat ze allemaal heeft geprobeerd en hoe ze er nu mee omgaat. Velen in haar omgeving wisten niet wat zij meemaakte en wat in haar omging. Misschien komen zij er nu pas achter. We weten dat er altijd anderen zijn die ons kunnen helpen met het verwerken van verdriet. Zitten met de pijn en erin verdrinken doet noch ons noch onze omgeving goed. Laten we proberen het beste van te maken. We geven pas op als we stoppen met ademen.

Bekijk de ‘A life experience’ video van Vishant Poeran, To inspire, To give hope, To feed those who cannot feed themselves, to be the cure for those who are sick… Suriname, South America
“Mijn vader komt in een lijkenwagen naar huis”

Je kunt de video ook rechtsreeks via Youtube bekijken:

Jyotie vader Suriname Paramaribo 13
Geschreven door Jyotie op 8 juli 2020

Nu je toch hier bent, bekijk dit:
Made with love to inspire.. Share if this inspired you. Full story:
Copyrighted Song: “Saints” by Moby