Video – “Het gaat barslecht in Suriname”

plein Paramaribo Pakkitow Suriname

“Nepotisme, criminaliteit en prijzen in de winkels gaan omhoog. Brandstof prijzen vliegen de pan uit! Je kan niet telkens verhogen terwijl de salarissen hetzelfde blijven”. Dat zegt activist Stephano ‘Pakkitow’ Biervliet. Hij gaat daarom protesteren op plein! Zijn jullie het met hem eens? Doen jullie mee? Waarom wel? En waarom niet? 

Bekijk de nieuwe video’s en luister naar ‘Pakkitow’. A sari! Het is genoeg! Hij wil niet meer stilzitten en toekijken. Hij heeft ze 600 dagen de tijd gegeven. Bekijk tevens de uitnodiging voor belanghebbenden en belangstellenden. Geef het aan hen door! Zal een protest iets kunnen veranderen?

Activist Stephano ‘Pakkitow’ Biervliet houdt maandag 16 augustus om 9 uur ’s morgens een protest op het Onafhankelijkheidsplein. De verhoging van de brandstofprijs is de directe aanleiding hiervan. Pakkitow zegt dat hij niet meer stil kan zitten, omdat de prijzen in winkels dagelijks de lucht in gaan. De activist is teleurgesteld in de regeringsbelofte dat het volk niet zou inleveren.

Video

Bekijk ook andere video’s

Oja, nu je toch hier bent. FamilieNieuws zit op TIKTOK. Je kunt ons ook volgen.

@familienieuws_suriname

Wie wil niet zo begraven worden? ##Suriname ##traditie ##overleden ##beri ##FamilieNieuws video van @sukidragon6

♬ original sound – FamilieNieuws_Suriname