Giovanni van Dillenburg heeft ons verlaten – foto’s video’s

Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname

Teveel RIP’s!! Wederom een schok om te verwerken. Vele vrienden delen hun verdriet. Helpen jullie mee met de condoleances?

Giovanni van Dillenburg is overleden. De oud-volleyballer en sportliefhebber die tevens voor SLM werkte is maar 48 jaartjes jong geworden. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s, condoleances en video’s. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familie, vrienden, collega’s en alle overige diep bedroefden heel veel kracht en sterkte met dit onvoorstelbare verdriet.

QN – Sports schreef het volgende:

Oud – volleyballer Giovanni van Dillenburg heen gegaan
De oud-volleyballer Giovanni van Dillenburg is er niet meer; na al een poos te kampen hebben gehad met het Corona-virus, liet de oud – Yelyco speler op 48-jarige leeftijd het leven.
Van Dillenburg was in het leven werkzaam bij de SLM als service-manager en had ook een carrière als gymdocent achter de rug. In zijn vrije tijd was hij eveneens als sportjournalist terug te vinden in onder andere Nis en de Ismay van Wilgen sporthal. Giovanni was zeer geliefd onder zijn oud-leerlingen en stond bekend als een zeer gezellig mens die ook graag een potje voetbalde. In zijn carrière als volleyballer heeft hij ook deel uit gemaakt van de nationale selectie van Suriname.
De QN – Sports familie wenst heel veel sterkte aan de familie en nabestaanden.

 

Djompo, dansi en prisiri na joe masra sei. Waka bun Gio 

We wensen alle families Lang, Kort, Illes, van Dijk, Helstone, Fitz James, Brandon, en aanverwanten heel veel sterkte.
 
Family sticks together, One Love
Het is Stil, Oorverdovend Stil!!
RIP, till we meet again!
 
Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video. Geef het door aan belangstellenden. 
Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname
Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname
Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname Giovanni Dillenburg SLM Paramaribo Suriname