Zieke Givani in Nederland moet terug naar Suriname – video’s

Givani tjappa Nederland Suriname

Alles voor je kind. Laten we deze familie in nood helpen!

De familie Tjappa is vorig jaar halsoverkop uit Suriname naar Nederland gekomen voor de medische behandeling van hun zoontje Givani. Hij kreeg acute leukemie en in Suriname was er geen kinderoncoloog. Het gaat beter met hem, maar hij is nog niet genezen. Helaas mag hij niet langer in Nederland blijven van de IND. Hij moet terug naar Suriname. Maar er moet nog zoveel geregeld worden. En daar kan zijn familie wel wat hulp bij gebruiken!

Bekijk het uitgebreide bericht, video’s en foto’s. Je helpt al mee door het met iedereen te delen! Beterschap Givani

Givanni Tjappa is op 20 maart 2016 geboren in Paramaribo – Suriname, op 6 mei 2020 is bloedkanker bij hem ontdekt. Hij moest met spoed naar Nederland waar hij nu ook is voor behandeling met zijn ouders Elly Tjappa en Ronnie Jackson en broertje van 2 jaar.

De organisatie “Football Makes It Happen” wil dit gezin graag helpen. Zij willen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat familie Tjappa met minder grote zorgen terug kan keren naar Suriname om daar hun bestaan weer op te bouwen en gelukkig te zijn.

Lees onderstaand bericht goed door en deel deze met zoveel mogelijk vrienden en familie. Samen staan we sterk!
Klik hier: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html…
( bedrag is zelf aan te passen)

De familie Tjappa is in juni 2020 halsoverkop uit Suriname naar Nederland gekomen voor de behandeling van hun zoontje Givani. Givani, nu 5 jaar, bleek acute leukemie te hebben en omdat er in Suriname geen kinderoncoloog was moesten zij naar Nederland. Het jongste zoontje bleef bij oma in Suriname. Givani kon in Nederland gelijk opgenomen worden in het Prinses Maxima Centrum en aan de behandeling beginnen.

Maar voor papa en mama was verder niks geregeld. Gelukkig werden deze liefdevol opgevangen in het Ronald Macdonald huis in Utrecht. In december 2020 kon het jongste zoontje ( 2 jaar) van het gezin ook naar Nederland komen en was het gezin Tjappa gelukkig weer compleet. Omdat het gezin een verblijfsstatus vanwege medische redenen heeft mogen zij niet werken, krijgen geen uitkering en hebben zij verder nergens recht op in Nederland. Zij krijgen via Stichting Prinses Maxima Centrum een maandelijkse toelage van €0,- voor levensonderhoud en dat is het.

In Suriname hebben zij veel van hun spullen kunnen verkopen zodat ze wat geld hadden en de huur van hun huis daar konden blijven betalen. Het gaat nu goed met Givani, de ergste behandelingen zijn voorbij en de onderhoudsfase dient zich aan. Givani is niet genezen. De ziekte kan elk moment terug komen. Het zou daarom ideaal zijn als het gezin nog een tijdje in Nederland kan blijven maar dat is helaas niet het geval. De IND heeft besloten dat het gezin in november terug moet naar Suriname.

Omdat in Suriname veelal alles is verkocht en de spaarrekening op is hebben deze lieve mensen geen geld om de tickets terug te betalen en hun bestaan weer op te bouwen en voort te zetten in hun eigen maar voor de kinderen eigenlijk onbekende omgeving. Ze zijn al een tijdje in Nederland en weten momenteel niet beter.

Het is een dubbel gevoel. Het beste is om nog in Nederland te blijven, beter voor de controle van je toch nog zieke kind maar je moet terug naar Suriname. Terug naar huis. Laten we er voor zorgen dat dit gezin in tweestrijd een zo zorgeloos mogelijke terugkeer kan ervaren. Een terugkomst met niet teveel stress. Met liefde vanuit Nederland en hopen dat zij nooit meer op grond van medische redenen terug hoeven keren naar Nederland maar alleen uit liefde.

Help ons alstublieft met delen en elke euro is er 1. Wil je ook doneren? KLIK HIER, voor het betaalverzoek

Luister hier naar het Interview met Funx voor de familie Tjappa. Bekijk daaronder de gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan iedereen. Alle beetjes helpen.

Help ons alstublieft met delen en elke euro is er 1. Wil je ook doneren? KLIK HIER, voor het betaalverzoek
Alles voor je kind.

Zijn ouder zijn een Facebook gestart zodat we hen kunnen blijven volgen. Klik hier. 
Het initiatief van deze crowdfunding komt van Football Makes It Happen. KLIK HIER

Givani tjappa Nederland Suriname Givani tjappa Nederland Suriname Givani tjappa Nederland Suriname