Video – 19-jarige slachtoffer na schietpartij in de Bijlmer

Amsterdam Bijlmer Nederland Zuidoost

“Ik heb BAM BAM gehoord”

Het houdt maar niet op he? Wat is dat toch? Waarom doen we dit met elkaar? Wederom een schietpartij in de Bijlmer. Een 19-jarige Amsterdammer is daar gewond aangetroffen. Getuigen hoorden verschillende schoten en zagen meerdere mannen wegrennen. Bekijk de video en luister naar de ooggetuigen. Geef het door aan iedereen. Politie Nederland is namelijk opzoek naar getuigen!

Op maandag 9 augustus vond een schietincident plaats op de Karspeldreef in Amsterdam Zuidoost. De politie is op zoek naar getuigen.

De man die maandag gewond werd aangetroffen na een schietpartij in Zuidoost is een 19-jarige Amsterdammer. Hij werd gevonden met een vermoedelijke schotwond, meldt de politie. De politie vermoedt dat hij bij de schietpartij gewond is geraakt. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 16.00 uur was er een schietpartij in Amsterdam Zuidoost bij de Karspeldreef. Mensen hebben verschillende schoten gehoord en zagen meerdere mannen rennen. Iemand zag ook een steekwapen.

Een omwonende van een studentenflat aan de Karspeldreef in Zuidoost reageert geschokt op opnieuw een geweldincident in zijn buurt. Bekijk onderstaande video van AT5 erover.

Getuigenoproep

De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Ook beeldmateriaal is erg welkom. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Of heeft u beeldmateriaal waarop het incident of de verdachten te zien zijn? Bijvoorbeeld dashcambeelden van geparkeerde auto’s? Meld het de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Via het tipformulier kunt u beeldmateriaal ter beschikking stellen van de politie.