Dood 17-jarige Akshay uit Nederland een familiedrama? Video

Akshay Rotterdam Nederland zusje

Verdriet en ongeloof na de dood van de 17-jarige Akshay in Nederland. Zusje is aangehouden!

De jongen werd onlangs doodgestoken in een woning in Rotterdam. Ook zijn moeder raakte gewond. Nu is bekend geworden dat zijn zusje 1 van de verdachten is in de zaak. Het gaat mogelijk om een uit de hand gelopen familieruzie. Bekijk het bericht en de video voor meer informatie. Wat een trieste gebeurtenis.

De plotselinge dood van de 17-jarige Akshay uit Rotterdam is mogelijk het gevolg van een uit de hand gelopen familieruzie. Het minderjarige zusje van het slachtoffer blijkt nu 1 van de verdachten te zijn. Dat schrijft de Telegraaf zojuist.

Het was een wrede gebeurtenis in Nederland.

“Op 25-5-2021 belandde mijn familie in een ware hel! Mijn mooie broertje van nog maar 17 jaar oud werd door een misdaad om het leven gebracht en onze mooie lieve moeder zwaar toegetakeld! Verdriet onbegrip en veel pijn is de situatie waar wij ons nu in bevinden. Onze Akshay is er niet meer. ‘

Akshay Rotterdam Nederland zusje

Schrijft Arjun Ramkhelawan, de trotse broer van Akshay. Hij startte een paar dagen na de dood van zijn broertje een fundraising om hem een waardige uitvaart te geven. Deze fundraising van Euro 3000 leverde een totaal bedrag van meer dan Euro 10.000 op.

De Nederlandse Akshay overleed na een steekpartij in zijn woning aan de Meester Arendstraat in Rotterdam-Charlois plaats. Zijn moeder raakte ook gewond. De 44-jarige vrouw werd in haar arm geraakt. Buurtbewoners verklaarden die dag dat ze drie jongens zagen wegrennen na de fatale steekpartij. De politie ging er toen vanuit dat iemand van buiten het huis was binnengedrongen.

Er is veel verdriet in de Rotterdamse buurt na de dood van de 17-jarige jongen. “Iedereen zag hem als een vriendelijke jongen, met een mooie, respectvolle glimlach”,

Zojuist is in de Nederlandse media bekend gemaakt dat een minderjarige zus van Akshay mogelijk betrokken is bij de fatale steekpartij. De trieste dood van de jongen is mogelijk een gevolg van een uit de hand gelopen familieruzie. Het zusje zou kort na de dood van Akshay, samen met andere verdachten zijn aangehouden.

Later meer

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie omtrent de trieste gebeurtenis in Rotterdam