Video – In loving memory onze prachtige Roselien Cairo – foto’s

Veel mensen zijn geschrokken achtergebleven. Zoveel verdriet na het verlies van de 33-jarige Roos. Helpen jullie ons mee met de sterkte wensen aan de familie, vrienden en alle mensen die haar missen?

De familie van de onlangs overleden nagelstyliste Roselien Cairo, meer bekend als Roos uit Witsanti, laat weten dat ze haar nog heel erg missen. Haar overlijden heeft heel wat mensen geraakt en speciaal voor hen heeft de familie een mooie video samengesteld. Bekijk het bericht om de video en de gedeelde foto’s te bekijken. Geef het door aan een ieder. Rust zacht Roos

Je kon helaas niet verder leven. Het einde werd voor ons een feit. Machteloos en gevuld met tranen namen we afscheid van je. De weg is zwaar en moeilijk maar we moeten verder. Wij blijven van je houden en wij missen je enorm, Roos. Wij bedanken jou ook voor alle leuke momenten samen. Je bent voor altijd in ons hart.

Hierbij een memoriam van de families Sabajo, Swedo, Taloon, Bouterse, Sno, Homoet en Cairo van Witsanti, ter nagedachtenis van hun mama, dochter, zusje, nichtje en tante

Roselien Sharon Cairo

Geboren 15 Sept 1987
Overleden 10 juli 2021
In de leeftijd van 33 jaar
De uitvaart heeft 15 juli 2021 plaatsgevonden
Scroll helemaal naar beneden om ook de live video van de uitvaart te bekijken

Zij was meer bekend als Roos, Slien, Poekie en oele.
Ze was een levensgenieter, een harde werkster en aardig mens, ze is nu verlost van alle pijnen.
Roselien zal blijven voortleven in onze harten

Haar dood  heeft veel mensen geraakt omdat ze vrij bekend was in de samenleving, mede vanwege haar Salon. Haar klanten zijn enorm geschrokken. En anderen hadden haar jaren niet gezien, ze was namelijk ook al jaren ziek. Voor deze mensen hebben wij als familie een video gemaakt: Roselien in loving memory, onze laatste leuke momenten samen. Bedankt voor het delen!


Gaat de video niet open? Klik hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.

Bekijk ook wat gedeelde foto’s:

roos Cairo Suriname roos Cairo Suriname roos Cairo Suriname roos Cairo Suriname

roos Cairo Suriname roos Cairo Suriname

Live video uitvaart:

Gaat de video niet open? Klik hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken

Bekijk ook:

Live video – Afscheid van onze Roselien Cairo uit Witsantie – foto’s