Jongemannen dood in het verkeer – politie Suriname – video’s en foto’s

verkeer politie Suriname

Twee families in zeer diepe rouw gedompeld. Nally en Chally (foto) waren vrijwel op slag dood. Helpen jullie mee met de condoleances?

Bekijk hier het officiële politie bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de volledige identiteitsgegevens van de jonge slachtoffers. De 26-jarige bestuurder van het vrachtvoertuig, die voorrang moest verlenen, mocht naar huis. Velen in de samenleving snappen er niets van. Bekijk ook een video en foto’s van het ongeval. We wensen de families veel kracht en sterkte met dit verlies.

Politie Suriname schreef: Twee doden bij zware aanrijding op Martin Luther Kingweg. De 38-jarige autobestuurder Charles Sinei en de 44-jarige mede inzittende Nally Pansa zijn op woensdagavond 4 augustus op de Martin Luther Kingweg overleden na een zware aanrijding. De politie van het bureau Paranam kreeg op woensdagavond 4 augustus omstreeks tien voor acht de melding van een zware aanrijding op de Martin Luther Kingweg.

De politie trof ter plaatse een zwaar beschadigde personenauto en een vrachtvoertuig aan. Aan de hand van de aangetroffen situatie is geconstateerd dat de 26-jarige vrachtvoertuigbestuurder geen voorrang heeft verleend aan het overige verkeer op de weg. Hij kwam met een lading hout op zijn voertuig, vanuit een zijweg, de Martin Luther Kingweg op. De personenauto kwam tegen het vrachtvoertuig aan en wel zodanig dat het dak van de personenauto is los gerukt.

De autobestuurder Charles Sinei en de bijrijder Nally Pansa liepen zware letsels op en stierven ter plaatse. Een ingeschakelde arts stelde hun dood officieel vast waarna hun ontzielde lichamen, in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie in beslag is genomen voor obductie.

Het vrachtvoertuig en de personenauto zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Het rijbewijs van de bestuurder van het vrachtvoertuig is, hangende het onderzoek, door de politie ingevorderd. Dit na overleg met het Openbaar Ministerie. De bestuurder is na verhoor heen gezonden.

verkeer politie Suriname 124
Charles Sinei. Foto binnengekomen via Facebook

Bekijk hieronder den video’s van het ongeval