Oud-profvoetballer Hoefdraad heeft het toch niet gehaald – voetbal Nederland

jerge Hoefdraad Nederland

Helaas moeten we melden dat Jergé Hoefdraad, meer bekend als Hoeffie, vanmorgen is overleden aan zijn verwondingen. 

Bekijk het bericht voor meer informatie. We wensen zijn diep bedroefde familieleden veel kracht toe.

Oud-profvoetballer Hoefdraad alsnog overleden na schietpartij, verdachte aangehouden
Oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad is alsnog bezweken aan de verwondingen die hij zondag opliep na een schietpartij in Amsterdam-Zuidoost. De politie heeft een 34-jarige verdachte in België aangehouden.

Een woordvoerder van de politie meldde maandag ook al dat Hoefdraad was overleden, maar dat bleek een pijnlijke vergissing. De politie bood excuses aan voor de fout.

De 35-jarige ex-profvoetballer Jergé Hoefdraad werd zondag neergeschoten bij een schietpartij bij een bedrijfspand in Amsterdam Zuidoost. Het slachtoffer, dat zijn voetbalcarrière bij Ajax begon en vanaf komend seizoen bij de Amsterdamse amateurclub ASC De Volewijckers zou gaan spelen, werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij dinsdagochtend aan zijn verwondingen overleden. Lees verder in AD

Eerder schreven we:

Wat een trieste berichten uit Nederland: Neergeschoten omdat hij een vechtpartij wilde stoppen. Gaarne delen zodat de dader zich kan aanmelden!

Een 35-jarige man is tijdens een feestje in Amsterdam Zuid-Oost ( de Bijlmer) neergeschoten. Het zou gaan om de ex-Ajax profvoetballer. Jergé Hoefdraad. Hij is in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en vecht voor zijn leven. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de video’s uit de media. Er zijn meerdere video opnamen gemaakt door ooggetuigen en politie Nederland is opzoek naar getuigen en vraagt hierbij jullie medewerking. Geef daarom het bericht door aan een ieder!

Een 35-jarige man is rond 6.00 uur vanmorgen neergeschoten in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg. Het zou gaan om oud Ajax voetballer Jergé Hoefdraad. De schietpartij vond plaats tijdens een feest in de Bijlmer. Hoefdraad had volgens bronnen zelf geen ruzie maar probeerde een vechtpartij te stoppen.

De man is zwaargewond geraakt en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en verkeerde vanmorgen nog in kritieke toestand. De schutter is nog niet aangehouden.

De politie vraagt ooggetuigen om zich te melden. “Bij een feest zijn natuurlijk veel mensen aanwezig. Dat betekent ook veel getuigen. We spreken heel graag met de mensen die we vanmorgen nog niet hebben gesproken”, aldus de politie

Er zijn video’s gemaakt tijdens het incident. De politie wil deze beelden graag zien. Wellicht zijn er ook beelden van een dashcam. De politie benadrukt dat deze ook anoniem opgestuurd kunnen worden via meld misdaad anoniem.

Bekijk hier een video van het incident:

Dit is Serge: