Moeder Sumanta Bansi smeekt familie om de waarheid te vertellen – video’s

Bansi moeder Nederland Suriname

“Zeg me waar mijn dochter is!!!” Hoe erg moet het wel niet zijn voor moeder Sharmila Nanda?

Wanneer kan deze zaak eindelijk eens afgelopen zijn? Wanneer kan dit meisje gaan rusten? En wanneer kunnen haar ouders eindelijk beginnen met het verwerkingsproces? Het is vrijwel zeker dat de Surinaamse studente, die in Nederland kwam studeren, dood is. Maar waar is haar lichaam dan? Zou ze echt in zuur zijn opgelost? Of is ze helemaal niet dood? Tot nu toe tast de politie in het duister. Vandaag was er weer een zitting. Moeder Sharmila Nanda deed een dringende oproep. Lees het bericht voor extra informatie. Bekijk ook wat nieuwere video’s en geef het door aan belangstellenden.

Vandaag, maandag 2 augustus 2021, was er weer een pro-forma zitting in de rechtbank in Nederland omtrent de zaak van de verdwenen zwangere Surinaamse studente Sumanta Bansi. Het jonge meisje was in 2019 verdwenen. En tot nu toe ontbreekt elk spoor.

Lichaam zwangere Sumanta Bansi NIET gevonden. Manodj zegt niets 

Verdachte Manodj B. verscheen vandaag niet op de zitting. Uit hem kwam dus geen extra info. Moeder Sharmila Nanda vond het verschrikkelijk dat er vandaag geen nieuwe informatie vrij is gekomen. Ze had juist gehoopt dat hij vandaag zou praten. Ze deed zojuist een oproep aan de ouders van Manodj, de man die Sumanta vermoedelijk heeft bezwangerd.

Haar ouders

Lees ook:

Lichaam vermiste studente vermoedelijk in zuur opgelost – video’s

Het is zwaar voor hen als ouders. „De ouders vinden het onmenselijk van de verdachte en zijn familie dat zij door hun zwijgen nog steeds geen waardig afscheid van hun dochter kunnen nemen.”. Dat zegt advocate Priya Soekhai die de familie van Sumanta bijstaat

Moeder Sharmila Nanda deed vandaag volgende De Telegraaf een indringende oproep aan de vrouw van Manodj B. en andere moeders uit zijn familie. Ze denkt dat ze allemaal betrokken waren bij het besluit om de zwangere Sumanta te doden, vermoedelijk om de familie-eer te redden.

Ook moeders

„Jullie zijn ook moeders en kunnen begrijpen wat mijn pijn is. Van moeder tot moeder smeek ik de waarheid te vertellen, zodat wij ons kind een waardig afscheid kunnen geven en kunnen beginnen met de verwerking van het verlies.”

Bekijk hier wat nieuwere video’s omtrent de zaak:

Eerdere video’s

Video’s

Bekijk de eerder video’s omtrent deze ernstige vermissingszaak:

Lees ook:

Lichaam vermiste studente vermoedelijk in zuur opgelost – video’s