Daans Anches tragisch overleden in Nederland – foto’s

Daan anches Nederland

Wederom een ontzettend triest bericht uit Nederland. Door een zinloos geweldsincident is Daniël Anches om het leven gebracht. Dat maken zijn collega’s en zijn sportmakkers bekend. Daans was een voetballer en dat deed hij al vanaf zijn 15de

Morgen is de uitvaart van Daans, zoals velen hem noemden, in Rotterdam. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de gedeelde foto’s en condoleances. We wensen zijn ouders, zijn (sport)vrienden, collega’s en alle overige nabestaanden veel kracht toe met dit veel te vroege verlies.

Zijn sportvereniging schreef:

XerxesDZB Lid Daniel Anches (27) overleden: In de nacht van vrijdag op zaterdag 24 juli is het XerxesDZB lid Daniel Anches onder dramatische omstandigheden om het leven gekomen. Daniel is slechts 27 jaar geworden.

Daniel speelde tot aan zijn vijftiende in diverse jeugdelftallen en is juist dit seizoen met zijn vrienden weer op zaterdag komen voetballen. Onze gedachten gaan uit naar zijn naasten, familie en vrienden, die wij veel kracht en sterkte wensen in deze periode. Tot aan de afscheidsplechtigheid zal de verenigingsvlag op ons complex halfstok hangen.

namens Ronald Broeders Voorzitter XerxesDZB

‘De Heer is mijn herder, mij ontbreekt niets. ‘Hij doet mij nederliggen in grazige weiden; Hij voert mij aan rustige wateren.’
Psalm 23

Veel te jong is heen gegaan een lieve zoon, broer, neefje, grote neef, kleinzoon, tweemans, vriend, maat en collega

Daniël Christoffer Anches
Meer bekend als Daans

Geboren Rotterdam 24-5-1994
Overleden in Rotterdam op 24-7-2021 in de leeftijd van 27 jaar.

Familie en vrienden krijgen op dinsdag 3 augustus 2021 de gelegenheid om door middel van een walk through in uitvaartcentrum Goetzee aan de Boezemsingel 35 te Rotterdam tussen 13:00 en 14:00 uur op een waardige manier afscheid van Daans te nemen.

Vanaf 15:00 uur wordt zijn lichaam naar zijn laatste rustplaats hier op aarde gebracht op de Algemene Begraafplaats Hofwijk aan de Delftweg 230 in Overschie. Ook hier zijn belangstellende welkom. Voor eventuele vragen gerelateerd aan zijn uitvaart kunt u contact met ons opnemen op 06-85332256.

Wij van FamilieNieuws wensen,
Vader Allard Anches en gezin, moeder Iwona Maczka en gezin en alle overige familieleden, sportmaatjes en collega’s heel veel sterkte met dit verlies

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances en geef het door aan belangstellenden.

Daan anches Nederland Daan anches Nederland

Daan anches Nederland Daan anches Nederland Daan anches Nederland