Video’s – Jonge vader per ongeluk neergeschoten in Amsterdams café

vader Amsterdam Café

Deze 38-jarige Amsterdamse vader was bijna dood! Per ongeluk neerschoten in een café in Amsterdam. Hij is niet doodgegaan maar soms denkt hij wel: “Ik heb geen zin meer in mijn leven.”

Video – Hij was op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Hij kreeg 3 kogels in zijn lichaam die bedoeld waren voor een andere bezoeker. 1 kogel raakte zelfs zijn hoofd. Hij vertelt voor het eerst het bizarre verhaal. Na een aantal jaar kan hij dit pas aan. Hij voelt zich in de steek gelaten door bepaalde instanties. Er is NIEMAND opgepakt en hij wil graag gerechtigheid want dit is oneerlijk. Bekijk de video en foto’s. Geef het door aan een ieder. Soms kun je zomaar slachtoffer worden van een misdrijf. Je hele leven staat dan op zijn kop, maar deze jonge vader beëindigt zijn verhaal met iets leuks…de liefde

Scroll naar beneden om de video te bekijken

Het was vrijdag avond 10 oktober 2014. Hij kwam van zijn vriendin en ging naar zijn moeder. Onderweg besloot hij om nog effe te stoppen in het café. Het toenmalige café De Zon in de Pretoriusstraat in Amsterdam. Ineens kwamen twee schutters binnen die een man wilden liquideren. Ze losten maar liefst 17 schoten. Het doelwit raakte niet gewond, maar de Amsterdamse vader wel.

De 38-jarige man, die graag anoniem wil blijven, werd geraakt door 3 kogels. 1 in zijn hoofd. Het heeft een haartje gescheeld of hij was er niet meer. Hij leeft nog maar het incident heeft heel wat met zijn leven gedaan. Hij zal vermoedelijk nooit meer de oude worden. Soms denkt hij: Ik heb geen zin meer in mijn leven.”

“Bekijk de video. Hij vertelt vandaag voor het eerste zijn verhaal, na 7 jaar…

man cafe Amsterdam Nederland man cafe Amsterdam Nederland man cafe Amsterdam Nederland man cafe Amsterdam Nederland

Bekijk ook de oudere video’s over het incident:


Een ander slachtoffer vertelde ook zijn verhaal: