Video’s – Voetballer Jergé Hoefdraad NIET overleden! – politie Nederland plaatst rectificatie

Hoefdraad Amsterdam feestje Nederland 1

De familie heeft het al moeilijk genoeg!

FamilieNieuws.com: hij is niet overleden verklaard!!! Hij ADEMT NOG STEEDS!!!!!!! Dit bericht kregen we binnen van een verbaasde familielid als reactie op het bericht van overlijden. En kort daarna plaatste de politie in Nederland, die eerder vermeldde dat Oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad was overleden, een rectificatie:  Geef het door aan een ieder: Jergé Hoefdraad, meer bekend als Hoeffie, is NIET overleden. We bidden voor een spoedig herstel!!

Politie Eenheid Amsterdam schreef de volgende rectificatie:
Tot onze spijt is vanmiddag ten onrechte het bericht gemeld van overlijden van het 35-jarige slachtoffer van het schietincident op de Stekkenbergweg. Hij ligt in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis. We betreuren dit zeer en bieden onze excuses aan aan zijn familie.
Dit foutieve bericht publiceerde ze een aantal uur eerder: Update: Neergeschoten man (35) Stekkenbergweg overleden, dringend beroep op schutter om zich te melden 

Eerder schreven we:

Wat een trieste berichten uit Nederland: Neergeschoten omdat hij een vechtpartij wilde stoppen. Gaarne delen zodat de dader zich kan aanmelden!

Een 35-jarige man is tijdens een feestje in Amsterdam Zuid-Oost ( de Bijlmer) neergeschoten. Het zou gaan om de ex-Ajax profvoetballer. Jergé Hoefdraad. Hij is in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en vecht voor zijn leven. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de video’s uit de media. Er zijn meerdere video opnamen gemaakt door ooggetuigen en politie Nederland is opzoek naar getuigen en vraagt hierbij jullie medewerking. Geef daarom het bericht door aan een ieder!

Een 35-jarige man is rond 6.00 uur vanmorgen neergeschoten in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg. Het zou gaan om oud Ajax voetballer Jergé Hoefdraad. De schietpartij vond plaats tijdens een feest in de Bijlmer. Hoefdraad had volgens bronnen zelf geen ruzie maar probeerde een vechtpartij te stoppen.

De man is zwaargewond geraakt en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en verkeerde vanmorgen nog in kritieke toestand. De schutter is nog niet aangehouden.

De politie vraagt ooggetuigen om zich te melden. “Bij een feest zijn natuurlijk veel mensen aanwezig. Dat betekent ook veel getuigen. We spreken heel graag met de mensen die we vanmorgen nog niet hebben gesproken”, aldus de politie

Er zijn video’s gemaakt tijdens het incident. De politie wil deze beelden graag zien. Wellicht zijn er ook beelden van een dashcam. De politie benadrukt dat deze ook anoniem opgestuurd kunnen worden via meld misdaad anoniem.

Bekijk hier een video van het incident:

Dit is Serge: