Voetbal broertjes Isay en Noah Gesser overleden in Nederland – foto’s video’s

De familie Gesser in Nederland en Suriname is in zeer diepe rouw gedompeld. De broertjes Isay en Noah hebben het leven gelaten na een auto ongeluk in IJsselstein.

Isay, is 18 jaar geworden en Noah mocht maar 16 jaartjes jong worden. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de vele gedeelde foto’s van verdrietige vrienden en familieleden. Bekijk ook wat video’s over de boys, eerder in elkaar gezet door hun trotse papa. Wij van FamilieNieuws wensen alle familieleden, vele vrienden en voetbalmaatjes, maar in het bijzonder hun ontroostbare ouders en grote zus, heel veel kracht en sterkte toe. Jouw condoleance kun je hieronder dit bericht plaatsen

Overleden

Isay Noah Gesser broertjes Nederland voetbal

&

Isay Noah Gesser broertjes Nederland voetbal

De gehele Surinaamse gemeenschap in Nederland (Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein) en Suriname leeft mee met het gezin Gesser. Gisteravond zijn ze twee zonen kwijtgeraakt. Zij raakten betrokken bij een ongeval tussen een auto en een taxibusje. De twee zonen de 18-jarige Isay Gesser en de 16-jarige Noah Gesser zaten in de personen auto en zijn aan hun verwondingen overleden.

Hun dood was ook een enorme klap voor de voetbalwereld. De broers waren beiden talentvolle voetballers. Noah had zelfs een enorme carrière bij Ajax in het verschiet. De broertjes begonnen bij IJFC in IJsselstein. Ze laten velen sportmaatjes verdrietig en radeloos achter. De familie heeft een condoleance register geopend voor Noah en Isay.

Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt. 

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances van vele verdrietige familieleden en vrienden. Bekijk ook een video van bijzondere voetbalmomenten die hun trotse papa eens in elkaar heeft gezet. We wensen hen veel kracht toe.

Isay Noah Gesser broertjes Nederland voetbal Isay Noah Gesser broertjes Nederland voetbal Isay Noah Gesser broertjes Nederland voetbal

Isay Noah Gesser broertjes Nederland voetbal Isay Noah Gesser broertjes Nederland voetbal Isay Noah Gesser broertjes Nederland voetbal Isay Noah Gesser broertjes Nederland voetbal Isay Noah Gesser broertjes Nederland voetbal

Video over Isay

Video’s over Noah: