Live video – De uitvaart van Tant Loetje en zoon Marcel Mac Intosh – video’s foto’s

moeder en zoon Mac Intosh Suriname Paramaribo

Moeder en zoon worden vandaag samen begraven. Ongelofelijk maar waar. Ze zijn beiden heengegaan. Dubbel verdriet voor de familie. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Op dit moment is de uitvaart gaande van mevrouw Louisa Mac-Intosh, ze was vooral bekend als Tant Loetje, een vrolijke, gezellige, lieve en sterke oma en haar zoon Marcel Mac Intosh. Speciaal voor de mensen die er niet bij konden zijn is er een livestream. Je kunt het hier bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Mac Intosh in Nickerie, Paramaribo, Nederland en  Amerika heel veel kracht met het verlies van hun 2 dierbaren.

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken

Heer,
Ik ben moe.
Mijn energie zakt weg en mijn motivatie laat te wensen over.
Heer ik heb U hard nodig.
Ik heb Uw kracht en Uw frisse touch nodig
om weer op het goede spoor te komen.

Moeder

Louisa Josephine Mac Intosh

Zoon

Marcel Mac Intosh

Zijn overleden in Suriname

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video’s geef het door aan belangstellenden.

tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname

tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname

tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname

Bekijk hier de live video van de uitvaart:


Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.