Onze collega Glenn Burnst is heengegaan – Politie Suriname

Burnst politie Suriname

Hierbij maakt het korpspolitie Suriname het overlijden van collega Glenn Burnst bekend. Hij is 51 jaar geworden. Helpen jullie mee met de condoleances?

De uitvaart zal zaterdag 31 juli 2021 met aangepast korpseer  plaatsvinden te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen het korps, maar ook de diepbedroefde familieleden en vrienden, heel veel kracht en sterkte met dit veel te vroege verlies.

Politie Suriname schreef: Overlijdensbericht van

BRUNST IWAN GLENN

Wie schuilt bij God, de Allerhoogste, kan rustig slapen, want de Almachtige beschermt hem.
(Psalm 91:1)

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op zaterdag 24 juli 2021 haar is komen te ontvallen, de inspecteur van politie 3e klasse BRUNST IWAN GLENN op de leeftijd van 51 jaar. Hij maakte deel uit van de structuur Speciale Diensten en was laatstelijk uitgeleend aan het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op zaterdag 31 juli 2021 om 17.00 uur op de begraafplaats Rene’s hof aan de Waakhuyzenlaan. Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 13.00 uur – 13.45 uur te Mata Gauri aan de Kwattaweg, gevolgd door een uitvaartdienst van 13.45 uur tot 14.45 uur. De stoet vertrekt om 15.00 uur onder begeleiding van de M.S.D. naar de begraafplaats Rene’s Hof. Ter hoogte van de Mr. J. Lachmonstraat en de Brokopondolaan zal het stoffelijk overschot met aangepast korpseer naar zijn laatste rustplaats worden begeleid.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.
Public Relations K.P.S.

Burnst politie Suriname