Lekker chillen op Plantage Katwijk – Vakantie in Suriname – foto’s video

Vlieg je binnenkort naar Paramaribo of ben je al op vakantie in Suriname? Of wil je een beetje ontspannen in eigen land, even weg uit de stad Paramaribo en lekker genieten in Commewijne? Kijk eens wat we zijn tegengekomen: Huis Evelyne op plantage Katwijk. 

Deze FamilieNieuws traveltip is een repost van onze page: FamilieNieuws LifeStyle. Het Surinaams Lifestyle Magazine.

Bekijk het bericht en de leuke foto’s en video voor meer informatie. Je hoeft niet perse nu te gaan, maar je kunt wel lekker even wegdromen. Geef het door aan de Suriname liefhebbers. Ben jij al geweest? Of heb je een andere traveltip? Stuur ons een inbox.

#ookditisSuriname #Suriname #vakantie #genieten #reizen #tickets #Paramaribo #buitendestad #bijzonderSuriname #LuxurySuriname #ticketsboeken

Heerlijk tot rust komen tussen de natuur of juist volop avontuur en gezelligheid met het hele gezin: Met wie je er ook even tussenuit wil, overnachten bij Huis Evelyne op plantage Katwijk is altijd een goed idee.

Vraag ook naar de andere activiteiten mogelijk op plantage Katwijk, de enige plantage in Suriname die nog steeds koffie produceert. Bekijk de mooie foto’s en video’s scroll helemaal naar beneden voor de contactgegevens. Ben je al geweest? Laat het ons dan weten!

Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1

Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1

Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1 Plantage Katwijk vakantie Suriname Paramarobo appartemeent hotel 1

Plantage Katwijk Commewijne

Voor meer informatie en reserveringen: Telefoon +597 421750 (hoofdkantoor) of +597 8921026 (Whatsapp) |E-mail [email protected] |Facebook Plantage.Katwijk.Suriname