Live video – De uitvaart van zanger Orlando Souprayen in Paramaribo

Souprayen

Hij zong in de Torarica houseband. Hij had een prachtige stem net als zijn oom Max Nijman. Orlando Souprayen, voor velen bekend als Oom Lando of Lannie, is overleden! Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Op dit moment vindt de uitvaart van de beveiligingsinspecteur plaats in Paramaribo. Er is een live stream voor de mensen die er niet bij kunnen zijn. Je kunt meekijken. Bekijk ook de vele gedeelde foto’s en prachtige video’s. Geef het door aan belangstellenden. We wensen zijn familie, vrienden en in het bijzonder de Moengonezen veel sterkte met dit verlies.

Scroll helemaal naar beneden om de live – video van de uitvaart te bekijken. 

Overleden

Orlando Guno Souprayen

In de leeftijd van 60 jaar
Hij was de zoon van wijlen Elfriede Souprayen – Nijman en neefje van Max Nijman
De uitvaart zal op woensdag 28 juli 2021 plaatsvinden te Paramaribo. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie.

Een condoleance:

Het pad van de hogere inwijding betreden is een bijzondere aankondiging op ’t Aardsfysiekplan, waar de Mensheid steeds weer aan moet wennen. De inhoudsbeleving van deze aankondiging is zeer divers. Peepzz., in gedachten terug kan ik jullie zeggen zeeeeer verrast te zijn geweest toen ik vernam dat m’n neefje “LANIE” afgelopen zondag het pad van de hogere inwijding betrad. Vrijdag opgenomen in het ziekenhuis en zondag heeft hij zijn Lichaam voor ons achter gelaten. Orlando; Lanie zoals we hem noemden was een easygoing persoonlijkheid. Hij was een fantastische “Wetsdienaar.” Ook was hij een gepassioneerde “Muziek maker en liefhebber” alla fasi een “Toonkunstenaar.” Lanie kon haarzuiver wijlen mijn neef., zijn oom Max Nijman in de gedachten van mensen laten herbeleven. Zowel Familie als vrienden verliezen in Lanie een markante persoonlijkheid. RIP Lanie., want nu reis je naar de plaats waar jouw lieftallige Mom Elfriede verblijft.
~Oscar Velland~

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden.

Orlando Souprayen Paramaribo Orlando Souprayen Paramaribo Orlando Souprayen Paramaribo

Orlando Souprayen Paramaribo Orlando Souprayen Paramaribo Orlando Souprayen Paramaribo Orlando Souprayen Paramaribo Orlando Souprayen Paramaribo Orlando Souprayen Paramaribo

En wat video’s

Bekijk hier de live video van de uitvaart:

Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.